awaria el szyb

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Herrero
    Classic
    • 2011
    • 1

awaria el szyb

Zamieszczone przez gebek
    Polecam obie marki,z naciskiem na Pirelli.
    hmm. A już miałem kupić UG7 a tu teraz piszesz o o Pirelli... Jak po suchym? :szeroki_usmiech

Co prawda to inny rozmiar, ale w testach ADAC model, o którym piszesz, nie dostał aż tak rewelacyjnych not:
    Tegoroczne wyniki prestiżowych testów ADAC dla rozmiaru 205/55 R16. Sprawdź najnowsze zestawienie niemieckiej organizacji i zobacz, jakie modele polecają na sezon zimowy.

W rozmiarze 225 (to ten sam model, o którym piszesz?) też nie za dobrze:
    Chcesz dowiedzieć się, które modele opon zimowych wypadły najlepiej w tegorocznym teście ADAC? Zapoznaj się z naszym artykułem!
  • darek1
    Classic
    • 2010
    • 2

awaria el szyb

witam , mam następujący problem , a mianowicie nie działają mi el szyby żadnej reakcji na przyciski , co mogło sie stać ??? , i jeszcze jeden problem pilot nie zamyka auta zamrugają tylko kieunki i to wszystko , na panelu w drzwiach działa a z pilota nie . dzięki za pomoc

Komentarz

• 13karolss
      Ambiente
      • 2010
      • 199

...

u m nie bylo cos podobnego z centralnym zamkiem, prawdopodobnie silownik albo jest z nim cos nietak, albo moze byc ze ktorys jest zasnierzaly. . . z elektrycznymi szybami to juz inna bajka. . . a bezpieczniki masz dobre :P
      karol - człowiek który zostal papierzem

Komentarz

• darek1
        Classic
        • 2010
        • 2

sęk w tym że jak zamykam na panelu w drzwiach to zamykają sie wszystkie 4 drzwi , a z pilota żadne tylko kierunki zamrygają , no i żadna szyba nie działa podświetlenie panelu działa , no i dodam że el lusterka też nie działają

Komentarz

• Guguś
          L&K
          S_OCP Member
          • 2008
          • 1212

A jak wykonasz tą czynność drugim pilotem ??

Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.

Komentarz

• michu71
            Ambiente
            • 2010
            • 206

To może poszedl moduł komfortu albo lużna wtyczka
            Fiat Palio Weekend 1.2 16v 59kw. 2002r

Komentarz

• Witek1952
              Ambiente
              • 2007
              • 196

Witam serdecznie. Sciagnij tapicerkę z drzwi i obejrzyj wtyczkę przy silniku podnoszenia szyby. Pewnie jest tam zielono. wystrczy dobrze wyczyścić. jest o ty

[ Dodano: Pią 02 Lip, 10 22:10 ]
              Witam serdecznie. Sciągnij tapicerkę z drzwi i obejrzyj wtyczkę przy silniku podnoszenia szyby. Pewnie jest tam zielono. Wystarczy dobrze wyczyścić. Jest o tym sporo w necie. Pozdrawiam.
              Witek

Komentarz

• markuss32
                Drive
                • 2009
                • 73

Sprawdz najpierw kable pod guma przy otwartych drzwiach ja mialem przerwane polutowalem i po sprawie. Moze akurat
                markuss32

Komentarz

• Marian 2
                  L&K
                  • 2007
                  • 1085
                  • Octavia I combi (1U5)
                  • AQY 2.0 MPI 115 KM

A gdy już wszystko będzie sprawdzone, i dalej "nie działa", można zrobić to:

Zaręczam, że na pewno wtedy nie będzie żadnych problemow z szybami, bo w tym układzie niema co się psuć.

Komentarz

• miras1982
                    Drive
                    • 2010
                    • 72
                    • Octavia II (1Z3)
                    • BSE 1.6 MPI 102 KM

Czeee.

Skoro już jest jakiś temat o el. szybach to mam pytanie "Czy można wymienić przy el. szybach z przodu samą linkę." Właśnie mi się przerwała. Jak ktoś to już robił i ma doświadczenie przy wymianie to proszę o jakąś podpowiedź. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Komentarz

Pracuję...