Zamieszczone przez LUKI
[O1] Nie działa syrena alarmu
Zwiń
X
-
[O1] Nie działa syrena alarmu
Witam odkąd mam samochód nie testowałem alarmu, ale dziś się na to zdecydowałem. Wcześniej dziwiło mnie to, że nie pika przy uzbrojeniu alarmu, ale myślałem, że sam alarm działa. Jest jednak inaczej. Po uzbrojeniu alarmu i otwarciu drzwi z kluczyka jedynie kierunkowskazy migają a syrena się nie załącza. Macie jakieś pomysły? Gdzie znajdę wyłącznik syreny, ten od małego kluczyka?
Pozdrawiam
-
-
Zamieszczone przez Iwan89Hmm a gdzie jest syrena, ma ktoś może fotkę bo nigdzie pod maską nic takiego znaleźć nie mogę :?
Syrena wygląda mniej więcej tak http://www.unipol.torun.pl/SYRENA_Z_ZASIL.jpg
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Iwan89A w którym mniej więcej miejscu szukać?
Najczęściej w okolicach sprężyn amortyzatorów. Niekoniecznie będzie wyglądać jak ta na zdjęciu(o ile rzeczywiście ją masz )
Syrena może wyglądać jak ta. O ile Twój alarm to DOG. Na pewno będzie miała "kapturek" zakrywający mały zamek od kluczyka.
Od zatrzasku maski powinieneś mieć kable, które wchodzą m.in. do syreny.
Wg mnie jeżeli masz tą syrenę to nie da się jej nie zauważyć. Chyba, że schowana jest w zderzaku :?: :?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BobLapwingSyrena może wyglądać jak ta.
Zamieszczone przez BobLapwingO ile Twój alarm to DOG.
Zamieszczone przez BobLapwingOd zatrzasku maski powinieneś mieć kable, które wchodzą m.in. do syreny.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez deviltomekmozesz isc po nich znalesc centralke i po kablach isc do syreny
Ta sama syrena ale od drugiej strony. OK, ale to właśnie ta druga strona prawdopodobnie jest na górze, widoczna od razu dla szukającego.
-
Komentarz