szkoda, no to poza tym ok
ja osobiście problemów z logowaniem dziś nie miałem
latam na DSLu :wink:
ja osobiście problemów z logowaniem dziś nie miałem
latam na DSLu :wink:
i nie wiem czy można go odkręcić i uszczelnić ponownie czy lepiej samemu za to się nie brać? a nie mogę odkręcić śruby tej której jest zaznaczona na żółto próbowałem różnymi metodami sposobami i nic ani drgnie, może ktoś ma pomysł?? a ta zaznaczona zieloną strzałeczką to jest do spuszczania oleju ze skrzyni??
bo nawet nie przyszło do głowy mi sprawdzenie poziomu.
i nie wiem czy można go odkręcić i uszczelnić ponownie czy lepiej samemu za to się nie brać? a nie mogę odkręcić śruby tej której jest zaznaczona na żółto próbowałem różnymi metodami sposobami i nic ani drgnie, może ktoś ma pomysł?? a ta zaznaczona zieloną strzałeczką to jest do spuszczania oleju ze skrzyni??
bo nawet nie przyszło do głowy mi sprawdzenie poziomu.
jak 17 nie daje rady to chyba wyjechana ta sruba, ja dokupilem 17 i jak odkrecalem tez nie chcialo odrazu puscic, ale po delikatnym szarpnieciu lub pukniecu w klucz powinno puscic. najwyzej zapsikaj jakims plynem specjalnym. mozliwe ze byla wykrecana ale nie przetarta, syfu naszlo i nie puszcza. jak bedziesz dokrecal srube od spustu to uwazaj, trzba robic to naprawde z wyczuciem.Spusc olej, wykrec dekielek uszczelnij zalej od nowa, moim zdaniem wyjdzie tylko na dobre. tez mialem polo i tam trzeba bylo pilnowac oleju w skrzyni, dlatego z przewrazliwienia na octe tez uwazam.

Komentarz