usterka przedniego lewego podnosnika szyby elektrycznej

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lucerek
    Classic
    • 2011
    • 1

Coke to w takim razie ja chce sie scignąć z taką octaviką seryjną 1.8t moim wynalazkiem Skfarek a co do tego co napisałeś mistrzowie prostej to wejdz octavią w śliski łuk która waży 1350kg a wejdz honda civic która wazy 950 kg jak cie wypier..li z zakrętu to zrozumiesz czemu chłopak hamował ojciec na codzien jezdzi octą pojechał raz zemną meganą wazącą 1000kg i na łuku poszedł bokiem wiec nie nazywaj kogoś mistrzem prostej skoro nie wiesz jak prowadzi sie jego auto :roll:
  • wasco81
    Classic
    • 2010
    • 2

witam,

mam Octavie I 2003, po odkreceniu boczku i wykreceniu podnosnika okazalo sie ze linki sa pozrywane..
    chce to tanio wymienic i stad mysl o zakupie zamiennika..

moje pytanie.. czy zamienniki typu diamond dostepne od rocznika 96->... beda pasowac?

np te:

lub te:

z gory dzieki wielkie za odpowiedz..

Komentarz

• Dudek
      Classic
      • 2009
      • 34

Witam,

Ja kupowałem ten mechanizm http://allegro.pl/show_item.php?item=1062855151 do Octavi z 2000r i pasowało (wygląda na to samo co z Twojego linku - dodatkowo jak dobrze pamiętam dostałem w opakowaniu DIAMOND))

Kupiłem już dwa prawy i lewy, w obu linki się poskręcały. Z montażem nie ma żadnego problemu wszystko pasuję jak ori. Co do trwałości to ciężko powiedzieć od pewnego czasu slyszę w lewych drzwiach "piski" linki...zobaczymy na czym stanie czy się zepsuje czy nie. Tak czy siak gwarancja jest rok, sprzedający potwierdził mi nie dawno że w razie problemów zamieni wadliwy mechanizm na nowy.
      Pozdrawiam
      Dudek
      Szkodnik
      Gofer IV

Komentarz

• wasco81
        Classic
        • 2010
        • 2

dziekuje za odpowiedz

kupilem jakiejs innej firmy od reki, zamontowalem i smiga

pozdrawiam