Coke to w takim razie ja chce sie scignąć z taką octaviką seryjną 1.8t moim wynalazkiem Skfarek a co do tego co napisałeś mistrzowie prostej to wejdz octavią w śliski łuk która waży 1350kg a wejdz honda civic która wazy 950 kg jak cie wypier..li z zakrętu to zrozumiesz czemu chłopak hamował ojciec na codzien jezdzi octą pojechał raz zemną meganą wazącą 1000kg i na łuku poszedł bokiem wiec nie nazywaj kogoś mistrzem prostej skoro nie wiesz jak prowadzi sie jego auto :roll:
usterka przedniego lewego podnosnika szyby elektrycznej
Zwiń
X
-
usterka przedniego lewego podnosnika szyby elektrycznej
witam,
mam Octavie I 2003, po odkreceniu boczku i wykreceniu podnosnika okazalo sie ze linki sa pozrywane..
chce to tanio wymienic i stad mysl o zakupie zamiennika..
moje pytanie.. czy zamienniki typu diamond dostepne od rocznika 96->... beda pasowac?
np te:
lub te:
z gory dzieki wielkie za odpowiedz..
-
-
Witam,
Ja kupowałem ten mechanizm http://allegro.pl/show_item.php?item=1062855151 do Octavi z 2000r i pasowało (wygląda na to samo co z Twojego linku - dodatkowo jak dobrze pamiętam dostałem w opakowaniu DIAMOND))
Kupiłem już dwa prawy i lewy, w obu linki się poskręcały. Z montażem nie ma żadnego problemu wszystko pasuję jak ori. Co do trwałości to ciężko powiedzieć od pewnego czasu slyszę w lewych drzwiach "piski" linki...zobaczymy na czym stanie czy się zepsuje czy nie. Tak czy siak gwarancja jest rok, sprzedający potwierdził mi nie dawno że w razie problemów zamieni wadliwy mechanizm na nowy.
Komentarz
-
Komentarz