Pewnie nie wszyscy wiedzą, że 1.2.2011 zniknęły z pakietu familijnego programy BBC. Co za tym idzie Polsat nie dotrzymał umowy, więc można ją wypowiedzieć ale tylko w lutym, liczy się data otrzymania wypowiedzenia przez Polsat. Więc jeżeli ktoś ma ochotę zmienić telewizję i rozwiązać umowę bez konsekwencji to ma okazję.
[O2] BSE LPG problem?
Zwiń
X
-
[O2] BSE LPG problem?
Wczoraj auto bylo w ASO, z powodu LPG, usterke usunieto :?:
Dzisiaj jak zwykle autkiem pojezdzilam i wieczorem jak chcialam auto wprowadzic do garazu ono nie chcialo odpalic po cztero krotnej probie odpalenia sie udalo, ale niestety zapalily sie kontrolki od ESP i Wspomagania kierownicy i nie chca gasnac. Co moze byc przyczyna :?: czy w ASO cos spieprzyli :?:
Czy moge spokojnie dojechac do ASO czy wzywac lawete :?:
I czy po takich cyrkach moge sprawdzic VCDs-em co za bledy wyskoczyly :?:
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Kkkurdę, a ja myślę o BSE z "fabrycznym" gazem...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Kkkurdę, a ja myślę o BSE z "fabrycznym" gazem...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KolinWawaLepiej zrobisz jak kupisz bez gazu i założysz instalację "nie fabryczną".
Zamieszczone przez KolinWawazaś "fachowcy" z aso nie potrafią jej serwisować a czasem nawet poprawnie zdiagnozować problemu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KolinWawaZamieszczone przez Agamek12Kkkurdę, a ja myślę o BSE z "fabrycznym" gazem...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez baca10Wczoraj auto bylo w ASO, z powodu LPG, usterke usunieto
Dzisiaj jak zwykle autkiem pojezdzilam i wieczorem jak chcialam auto wprowadzic do garazu ono nie chcialo odpalic po cztero krotnej probie odpalenia sie udalo, ale niestety zapalily sie kontrolki od ESP i Wspomagania kierownicy i nie chca gasnac. Co moze byc przyczyna czy w ASO cos spieprzyli
Czy moge spokojnie dojechac do ASO czy wzywac lawete
I czy po takich cyrkach moge sprawdzic VCDs-em co za bledy wyskoczyly
Zamieszczone przez Agamek12ja myślę o BSE z "fabrycznym" gazem...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rezonZamieszczone przez Agamek12ja myślę o BSE z "fabrycznym" gazem...
Do zobaczenia - mam nadzieję
Komentarz
-
-
A wiec panowie, maz rano poszedl sprawdfzic autko, pierwsze od czego zaczol to aku, klema plusowa byla luzna, po dokreceniu autko odpalilo bez problemu, kontrolki zgasly, ale autko i tak zawitalo w ASO i tam po ogledzinach nic nie znalezli, nawet nie wywalilo bledow diagnoza jak sie jeszcze ten problem powturzy auto zostaje wyslane do poznania w celu weryfikacji inst. elektrycznej i bog wie co tam jezcze, poki co przedemna trasa 1800km, zobaczymy czy z autem wszystko w porzadku czy czekaja mnie atrakcje :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez baca10poki co przedemna trasa 1800km, zobaczymy czy z autem wszystko w porzadku czy czekaja mnie atrakcje :roll:była: OI 1,9 TDI 170 tys km w dwa lata z hakiem
potem: OII FL 1,9 TDI 17 tys km od 23.04 do 29.07
teraz: Passat B5 1,9 TDI - mimo wszystko wolę Octavki
Komentarz
-
-
schmidtke, ja pomimo problemow z LPG zawsze bede dobrze mowic o autach zasilanych LPG, ja po prostu mam pecha do fachowcow w ASO, ja uwazam ze ci fachowcy to po najmniejszej lini oporu naprawiaja awarie, tak jak teraz zeby nie dokrecic klemy w aku, a potem czlowiek sie denerwuje ze auto mu sie psuje, ale teraz pojezdze troche autem wiec sie wszystko okaze co i jak
Komentarz
-
Komentarz