Witam ponownie jak wyjąc tylna klamkę wszystko zdemontowałem i trzyma mnie linka od klamki od wewnątrz nie mogę jej odpiąć może od zewnątrz jak się demontuje klamkę jest jakiś zatrzask jak go zdemontować,bo mi się wydaje ze odpina się linkę od zewnątrz,pozdro moja to skoda octavia 1.6sr 1998 rok
Demontaz tylnej klamki
Zwiń
X
-
Ja jak rozbierałem drzwi lewe i prawe przednie to klamkę trzymała linka i trzeba było popuścić śrubę od czoła drzwi przez dziurę nad zatrzaskiem zamka.
tu na filmie gość opisuje o co chodzi z tą linka i klamką - może tak jest tez z tyłu
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
a tu chyba jest tył
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
-
-
Zamieszczone przez Harrikson Zobacz wpisOk jeszcze raz to oblukam,dzięki
Na tym czeskim filmie 0:51 jest przez ułamek sekundy widok na dziurę - w niej jest najprawdopodobniej śrubka trzymająca. Tylko z tego co pamiętam trzeba ją odkręcać delikatnie żeby nie wpadła do drzwi (ja jak robiłem zamek z przodu to nie wiedziałem o tym i wykręciłem ją całkiem i była masakra) . Ona w pewnym momencie spowoduje że klamka będzie luźna.
A wygląda to mniej więcej tak
A tu jest poglądowa instrukcja - chodzi o śrubkę 6
Ostatnio edytowany przez Przemek_i; 26272.
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
Komentarz