W połowie lipca zamawiałeś? :shock: To chyba rekord
Jakie przednie lampy do octavii 01r. ???
Zwiń
X
-
Jakie przednie lampy do octavii 01r. ???
Witam serdecznie! Muszę wymienić przednie lampy w mojej octavii 01r (po lifcie) tylko mam problem z dokonaniem wyboru. Oryginalne lampy w serwisie skody na pewno kosztują majątek na które mnie raczej obecnie nie stać :P Czy zamienniki po ok. 150 zł na allegro są w miarę dobrej jakości, czy dużo się różnią od oryginału i czy nie rozlecą się po 2 latach ? Ciężko jest dostać używki oryginalne w dobrym stanie ... Co byście mi poradzili ? Pozdrawiam
PS Stare lampy są oryginalne lecz prawie wszędzie poklejone. W środku są luźne więc muszę je wymienić ...Ambiente
-
-
hej, ja kupiłem niedawno koledze reflektory po FL z podróbki - chyba "depo", powiem szczerze że krawędź odcięcia światła była tak ostra że aż nietypowa, jasność świecenia względem ceny na ocenę więcej niż dobrą. Natomiast dodatkowe, soczewkowe - przeciwmgielne to już bida, świecą "plamkami".
Gdybym osobiście stał przed wyborem - wypalone oryginalne lub nowe takie jak ostatnio miałem kontakt, to z pewnością brałbym nowe. Ale to tylko moje zdanie.
Pozdrawiam
G.www.DURASOFT.pl
-Hamownia podwoziowa
-Modyfikacje programowe (Chip-Tuning)
-Diagnostyka
-Filtry FAP/DPF
Komentarz
-
-
Powiem tak: kupiłem kierunkowskaz firmy Diamond - efekt, po 3 miesiącach klosz zmatowiał i jest już mocno przerysowany.
Również wymieniam reflektory, ori kosztują 595zł w Toruniu, mi majster jednak zamawia z hurtowni, mówi, że maks będą kosztować 350-400zł za sztukę. Stare myślę, że jakoś poskładam, bo "opadł" mi reflektor a reszta jest cała.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BialyRównież wymieniam reflektory, ori kosztują 595zł w Toruniu, mi majster jednak zamawia z hurtowni, mówi, że maks będą kosztować 350-400zł za sztukę. Stare myślę, że jakoś poskładam, bo "opadł" mi reflektor a reszta jest cała
Komentarz
-
-
hejka,
nie przeczytałem wszystkich postów, ale wiem z doświadczenia że na pewno DEPO nie polece, chyba wogole nie polece podróbek.
miałem opla omege, kupiłem DEPO lampy bo na starych oryginałach nic nie widzialem.
kształt spoko, pasuje normalnie w orygnalne otwory
po roku jadąc na DEPO tez nic nie widzialem, poza tym "chrom" zaczął sie wysypywać.
Jeśli mam doradzić to nie kupuj podróbek.
jesli jednak kupisz to dokup odrazu Xsenony zebys cos widzial, ale wtedy inni uzytkownicy drogi nie bedą nic widziec.
pozdrawiam
[ Dodano: Wto 19 Paź, 10 19:44 ]
hejka,
nie przeczytałem wszystkich postów, ale wiem z doświadczenia że na pewno DEPO nie polece, chyba wogole nie polece podróbek.
miałem opla omege, kupiłem DEPO lampy bo na starych oryginałach nic nie widzialem.
kształt spoko, pasuje normalnie w orygnalne otwory
po roku jadąc na DEPO tez nic nie widzialem, poza tym "chrom" zaczął sie wysypywać.
Jeśli mam doradzić to nie kupuj podróbek.
jesli jednak kupisz to dokup odrazu Xsenony zebys cos widzial, ale wtedy inni uzytkownicy drogi nie bedą nic widziec.
pozdrawiamTo jest do tej pory mój najlepszy samochód
Komentarz
-
Komentarz