Dzień dobry, czy ktoś z państwa zna może numer katalogowy przepływomierza dla Skody Octavii 1 2.0 benzyna z 2001 roku. Byłbym wdzięczny za pomoc.
Numer katalogowy przepływomierza
Zwiń
X
-
Szkoda mi czasu na pyskówki z Tobą... skoro się o coś pytasz na forum i szukasz odpowiedzi to jak ktoś chce Ci pomóc to minimum kultury byłoby odpowiedzieć na pytanie... Ciesze się, ze z Ciebie jest taki mądrala, skoro nawet nie umiesz znależc numeru przepływki , a link do wyszukiwarki miałeś podany...
Szerokiej drogi chłopaczku...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Kot72 Zobacz wpisW/G wyszukiwarki 06A906461A . Producent oryginału Bosch. Czy obecnie zamontowany źle zlicza ?
Komentarz
-
-
Jeśli silnik kuleje to przepływka może źle zliczać . Dziwne to wszystko nastąpiło po wymianie rury dolotowej . Tą starą jeszcze masz ? Kuna ma zgryz typu ,, kasownik " . Mogła przedziurawić jedynie . Kuny na działce mam od 20 lat . Tylko raz , w zeszłym roku pogryzły mi antenę . Starą rurę można zalepić taśmą aby była szczelna . Do sprawdzenia wystarczy . Podmień przewody zapłonowe . Mogły zostać nadgryzione czego nawet widać nie będzie .
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Kot72 Zobacz wpisJeśli silnik kuleje to przepływka może źle zliczać . Dziwne to wszystko nastąpiło po wymianie rury dolotowej . Tą starą jeszcze masz ? Kuna ma zgryz typu ,, kasownik " . Mogła przedziurawić jedynie . Kuny na działce mam od 20 lat . Tylko raz , w zeszłym roku pogryzły mi antenę . Starą rurę można zalepić taśmą aby była szczelna . Do sprawdzenia wystarczy . Podmień przewody zapłonowe . Mogły zostać nadgryzione czego nawet widać nie będzie .
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Kot72 Zobacz wpisCewka była wymieniana ? Może coś z ciśnieniem paliwa . Ciężko diagnozować usterki typu , raz jest dobrze a raz źle . Czy odpala normalnie ?
Wciskam gaz a samochód nie reaguje, dopiero po chwili łapie i nim szarpie
Komentarz
-
-
a czy się to dzieje również jak odepniesz przepływomierz?
bo jeśli tak, to przepływomierz to zły trop->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpisa czy się to dzieje również jak odepniesz przepływomierz?
bo jeśli tak, to przepływomierz to zły trop
Ale przy spadku obrotów i hamowaniu do zera auto gaśnie
Komentarz
-
Komentarz