Zamieszczone przez Arti_r1
Centralny zamek ovtavia 1 2002r 1,9TDI
Zwiń
X
-
Centralny zamek ovtavia 1 2002r 1,9TDI
Witam.
Mam problem z centralnym zamkiem. Gdy otwieram auto z pilota otwiera sie tylko bagaznik, swiatlo w kabinie zapala sie i mrugaja kierunki jak przy normalnym otwieraniu auta, ale drzwi nie reaguja. Zauwazylem ze jest przepalony bezpiecznik, wymienilem go i zaczelo dzialac ale po dwoch dniach to samo tylko teraz jak wymieniam bezpiecznik od razu sie przepala. co moze byc przyczyna? i gdzie jej szukac...
-
-
:/
u mnie troche inaczej jest zamykam z pilota drzwi wszystkie sie zamykajo oprocz kierowcy :| a mechanizm popsuty od kwietnia, w czerwcu rozkrecilem tapicerke w lewych przednich drzwich,troche popsikalem wd 40 no i dzialalo przez miesioc :P tylko ze teraz z nowu z pilota niemoge zamknoc tylko kluczykiem...podobno ten mechanizm jest zasniezaly czy cos i planuje to rozkrecic dzwi na dobre bo caly mechanizm jeszcze jest schowany za metalowo oslono no i niewiem jak go wyciscic papierem sciernym :P czy co ????karol - człowiek który zostal papierzem
Komentarz
-
-
dzisiaj wlozylem nowy bezpiecznik, o dziwo go nie spalilo ale...
sprawdzalem ew przerwanie przewodow miedzy drzwiami a buda i w kazdych drzwiach wygladalo na ok ale przy zamykaniu drzwi kierowcy bezpiecznik spalil sie. sa wiec walniete drzwi kierowcy. po odsunieciu gumowego uszczelnienia nie widac zeby bylo cos nie tak...
czy mam rozkrecac cale drzwi i szukac glebiej? czy sa jakies working instruction zeby bylo latwiej sie dostac?
Komentarz
-
-
naj czescie te przewody sie łamia na srodku tej osłony gumowej miedzy drzwiami i budą .ale jesli masz checi to morzesz zdiąc boczek od drzwi i tam esz sprawdzic .nikt ci nie powie gdzie masz dokładnie zwarcie wiec musisz sam poszukac albo odac do mechanika elektrykadiagnostyka vag 602-614-253
Komentarz
-
Komentarz