marbab, ty możesz testować różne ustawienia bo dałem Ci praktycznie wszystkie softy jakie sa dostępne :wink:
problemy z odpaleniem
Zwiń
X
-
problemy z odpaleniem
witam
mam octavie 1.8 20v turbo 99r
mam pewien problem na zimnym silniku auto odpala normalnie lecz gdy silnik jest cieply to nie moge go odpalic (na 10 odpalen 5 razy nie zaskoczy ) . oprocz tego kasuje mi sie licznik kilometrow zegar i kilka razy zamykal i otwieral sie centralny zamek
pomocy plz
-
-
ja bym najpierw zaczął od znalezienia przyczyny tego kasowania licznika i zegarka bo to oznacza ze masz duzy spadek napiecia co moze byc przyczyna problemu . sprawdz kondycje akumulatora i rozrusznika ,mozesz miec gdzies zware na kablach ,sprawdz jeszcze czy ci sie komp nie utopił na podszybiu .jesli nie czujesz sie na siłach sprawdzac to wszystko to odaj ałto do elektryka .a dopiero po usunieciu tej usterki podlonczył bym kompa bo teraz moze ci wywalac jakeis błedy z kosmosudiagnostyka vag 602-614-253
Komentarz
-
-
no to teraz kolej na vag-a tylko naj lepiej tez wez wykasuj wszyskie błedy jak leci i pojezdzi z jeden dzien i znowu podepnij sie i zobacz co wruciło bo tak mozesz miec pełno jakis błedów nie zwiazanych z niczym .a jeszcze sprawdz wskazania z czujnika temperatury moze nie byc błedu a bedzi czytał jakies bzdury to tez nie bedzie chciał palicdiagnostyka vag 602-614-253
Komentarz
-
Komentarz