Posiadam BB i jestem zadowolony. Powinno byc BIS/BES i to jest nawet wskazane na to urzadzenie. U mnie lata z netem i daje rade, w funkcjach mozesz sobie zanzaczyc po czym ma chodzic.
[O2] uszkodzony uchwyt podparcia klapy silnika
Zwiń
X
-
Od 1997 roku Skoda. 97-99 Felicia 1.3 99-01 Octavia 1.9 TDI 90KM 01-08 Octavia 1.9 TDI 110KM 09-.. Superb 1.8 TSI & Octavia 1.6 Mint
www.gprk.plTagi: Brak
-
-
Są lepsi i gorsi spece zajmujący się naszymi bryczkami. Ja niestety trafiłem ostatnio do tego drugiego W trakcie wymiany szyby przedniej połamał mi całkowicie uchwyt w który wsadza się (i blokuje) podparcie klapy silnika. Wie ktoś może gdzie to można dokupić?If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Zamieszczone przez bohen1U0 823 570 A to ten element w który wkłada się podpórkę maski jak jest otwarta (cena ok. 15 zł)
A byłem ostatnio w jednym z ASO i po długim tłumaczeniu o co mi chodzi (zakończyło sie na pokazaniu w naturze) odpowiedziano mi, że nie ma i nie bywa OKI, poszukam w innym wielkie dziękiIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Komentarz