marektbg,Standartowe pytanie o schowek gdzie i za ile ?
O2 Rs 2.0 T krótkie ssanie
Zwiń
X
-
Szybkie proste są dla szybkich samochodów, szybkie zakręty są dla szybkich kierowców.
SPONSORED BY http://www.detergens.pl USŁUGI PORZĄDKOWE
SPONSORED BY http://www.hydrotransfer.pl Hydrografika Warszawa
Mistrz klasy Profi Plus Street OPP WST 2008Tagi: Brak
-
-
Witam ,mam problem z ssaniem tzn po nocy jak zapalam autko to ssanie podbija obr na jakies 10 s wydaje mi sie ze jest to zdecydowanie za krótko dodam ze po tych 10 s obr juz sa tak jakby silnik był juz rozgrzany - może sie myle ale wydaje mi sie ze to troche za szybko , co do przyczyn to wydaje sie ze własnie jak jade na zimnym to delikatnie jak by szarpała nie jest to moze bardzo odczówalne ale mam takie wrażenie , kolejną rzeczą która zaobserwowałem jest jak dla mnie za wolne wkrecanie sie obr na luzie ( może ten typ tak ma ) co do tych obr jak sie jedzie to wkreca sie bardzo ładnie tylko własnie na biegu jałowym zachowuje sie jak by sie dławiła delikatnie , podpowiedzcie co może byc przyczyną ,dodam ze filtry zmienone , rozrzad nowy , swiece nowe Pozdrawiam i z góry dziekuje za podpowiedzi .
P.s Vag nic nie pokazał
-
-
Zamieszczone przez Black.JackWitam ,mam problem z ssaniem tzn po nocy
Zamieszczone przez Black.Jackna biegu jałowym zachowuje sie jak by sie dławiła delikatnie
Black.Jack, sprawnosc auta ,ocenia sie jak kreseczka temp siegnie 90 stopni (ogolnie mowiac po nagrzaniu) , nie wiem jak to jest rozwiazane w silnikach VAG ale jak juz zmieniasz swieczki (to ja zazwyczaj co trzeci komplet swieczek około 40 tyś X 3) wymieniałem przewody WN, tak profilaktycznie koszt niewielki a mam pewnosc że nic nie padnie.Jesli Mihau, tez ma podobnie z tymi obrotami , znaczy tak ma byc. Mysle że VAG by cos wykazał czy zła mieszanke paliwa?? Problem z dawkowaniem?? zdaje mi sie że tak.
Komentarz
-
-
No zgadza sie widze ze mamy podobnie no ale zastanawiaja mnie jeszcze te obr , nie chodzi o to ze nie równo chodzi albo ze faluja chodzi o to ze za wolno sie wkreca jak by z opoznionym zapłonem heheh , wciskam gaz do oporu a obroty zaczynaja wchodzic na skale ale z jakims oporem poprostu za wolno chodzi mi o to ze np jak depne od 1 tys i chce osiagnąc 6 tyś na jałowym to trwa to zdecydowanie za długo jak dla mnie , ale zaznaczam ze nie miałem doczynienia z 2.0 T i moze ten typ poprostu tak ma , bo porównujac z np corolla w benzynie tam obroty chodza jak szalone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krz_pZamieszczone przez Black.Jackjak depne od 1 tys i chce osiagnąc 6 tyś na jałowym to trwa to zdecydowanie za długo jak dla mnie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rekin ChlebojadZamieszczone przez Black.JackWitam ,mam problem z ssaniem tzn po nocy
Zamieszczone przez Black.Jackna biegu jałowym zachowuje sie jak by sie dławiła delikatnieWitam
Passat 1.8 TSI R-Line MY2010
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Black.JackZamieszczone przez krz_pZamieszczone przez Black.Jackjak depne od 1 tys i chce osiagnąc 6 tyś na jałowym to trwa to zdecydowanie za długo jak dla mnie
Komentarz
-
Komentarz