i dlatego to jest mój ostatni diesel , wcześniej miałem golfaIII 1.9 GTD i był zaje...sty a skodzina jakos daje ciała w zimę(fatalny nawiew na szybę)
Co do grzania świec to ..zawsze robie to przynajmniej dwukrotnie żeby miał lżej zapalic w zimne dni.
Wlody, jak chcesz to dam Ci namiar na dobrego elektryka.gość pracował w ASO skoda a teraz robi VW ..mi i kumplowi robil pare rzeczy w elektryce i ogolnie polecam
Wlody, jak chcesz to dam Ci namiar na dobrego elektryka.gość pracował w ASO skoda a teraz robi VW ..mi i kumplowi robil pare rzeczy w elektryce i ogolnie polecam
Bardzo był bym rad, podeślij na PW
[ Dodano: Sro 01 Gru, 10 18:12 ]
Wróciłem od elektryka - wymienione tulejki w rozruszniku - koszt 110 PLN. Sprawdził mi ładowanie itp. niestety okazało sie , że akumulator jest troche niedoładowany- kłaniaja sie krótkie odcinki jazdy i do tego po mieście :| Rano odpalił choć było w Siedlcach -23 stopnie.
Więc następne auto bedzie benzynka na bank, aha a na kanale u niego stało 5 aut zgadnijcie z jakimi silnikami?
Wlody, nie narzekaj już tak na diesla, ja mam już drugą Octe tdi i nie powiem złego słowa. Fakt diesel potrzebuje jeździć, dużo prądu do rozruchu. Na krótkie odcinki lepiej sprawdzi się benzyna. Ale tu każdy ma swoją opinie na ten temat.
Komentarz