dorzucić brewki, zmienić grill i zrobić go pod kolor auta i myślę, że było by całkiem całkiem
Jakie koncowki wtryskiwaczy kupic? O1 2000r silnik AGR
Zwiń
X
-
Jakie koncowki wtryskiwaczy kupic? O1 2000r silnik AGR
Witam musze wymienic koncowki wtryskiwaczy w mojej skodzince 1,9 tdi 2000r silnik AGR czy ktos moze mi doradzic jakie koncowki moge kupic? slyszalem ze boscha sa dobre ale czy napewno?
[ Dodano: Pon 13 Gru, 10 08:35 ]
Pomorze ktos tto sie na tym zna? :?:Krzysztof
1.9tdi AFN Seat Alhambra
-
-
Re: Jakie koncowki wtryskiwaczy kupic? O1 2000r silnik AGR
Zamieszczone przez duszek-44Witam musze wymienic koncowki wtryskiwaczy w mojej skodzince 1,9 tdi 2000r silnik AGR czy ktos moze mi doradzic jakie koncowki moge kupic? slyszalem ze boscha sa dobre ale czy napewno?
[ Dodano: Pon 13 Gru, 10 08:35 ]
Pomorze ktos tto sie na tym zna? :?:
Ja na twoim mniejscu zalozylbym koncowki 216 to i pare KM by doszlo i pare Nm i mozliwosci na puzniej :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
A dzieje sie to swiece sprawne kat wtrysku w granicach normy czujnik temperatury cieczy nowy a po odpaleniu zimnego silnika rzuca nim jak starym traktorem ale to doslownie max 10 sek przy tym obroty nieznacznie faluja pozniej wszystko ucicha jak powoli ruszam to czuje takie lekkie szarpanie ale po ok 200-300metrow wszystko jest ok czy lato czy zima jest tak samo Co to moze byc bo juz nie mam pomyslow :?:Krzysztof
1.9tdi AFN Seat Alhambra
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez duszek-44A dzieje sie to swiece sprawne kat wtrysku w granicach normy czujnik temperatury cieczy nowy a po odpaleniu zimnego silnika rzuca nim jak starym traktorem ale to doslownie max 10 sek przy tym obroty nieznacznie faluja pozniej wszystko ucicha jak powoli ruszam to czuje takie lekkie szarpanie ale po ok 200-300metrow wszystko jest ok czy lato czy zima jest tak samo Co to moze byc bo juz nie mam pomyslow :?:
moze byc tez ze konczy ci sie dwumas
Komentarz
-
-
od 2 masy moga dziac sie takie rzeczy :?:
[ Dodano: Pon 13 Gru, 10 23:06 ]
rzeczywiście jak troszke ja przybutuje to wyczuwalne :idea: sa wibracje ale nie przepuszczałem ze takie problemy przy odpalaniu zimnego silnika moga byc spowodowane 2masa :idea: ale czy to pewne :?:Krzysztof
1.9tdi AFN Seat Alhambra
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez duszek-44swiece sprawne
Czujnik oryginalny?
Wiele wskazuje na dwumasę niestety, choć jest to wyśmienita okazja przejścia na jednomas
Wiele zależy co powiedziało papa w kole zamachowym. Raz trzęsie budą w granicach max. momentu obr., na wyższych biegach, innym razem chałasuje.
Ale pamiętaj nikt nie jest wróżką, musisz jechać na diagnozę do fachowca, nie do pana Henia.
Komentarz
-
-
Zalozyc zaworek zwrotny na paliwo (moze sie cofac), sprawdzic kompresje.
Lekko podgieta korba daje takie efekty a o oto dosyc latwo (jak turbo wywali olej do cyl)pozdrawiam
Diagnostyka i tuning
hybrydowe wtryski i turbiny
programy na ulice jak i do sportu
Serwis mechaniczny aut koncernu VAG
www.tune-up.pl
HAMOWNIA PODWOZIOWA - POMIARY MOCY GDANSK
Komentarz
-
Komentarz