Dokładnie ja może jutro pojadę na syreny pogadać z chłopakami
Licznik-kokpit nagle bez reakcji
Zwiń
X
-
Licznik-kokpit nagle bez reakcji
Witam,
szukałem po forum ale nie mogę znaleźć podobnego tematu, otóż:
Nagle któregoś pięknego dnia, zgasł mi licznik i wszystkie mieniki, pomyślałem może jakiś bezpiecznik albo coś okazało się że tam wszystko ok. Teraz praktycznie jest on podświetlony ale nie pokazuje nic, ani paliwa, temperatury ani prędkości. Włącza się czasami na jakieś 3/5 sek i dalej gaśnie. Czy ktoś miał taki problem ??nie ważne jak szybko i czym jedziesz...
ważne by długo i godnie żyć ;]
-
-
Re: Licznik-kokpit nagle bez reakcji
Zamieszczone przez Pawełek ZGRWitam,
szukałem po forum ale nie mogę znaleźć podobnego tematu, otóż:
Nagle któregoś pięknego dnia, zgasł mi licznik i wszystkie mieniki, pomyślałem może jakiś bezpiecznik albo coś okazało się że tam wszystko ok. Teraz praktycznie jest on podświetlony ale nie pokazuje nic, ani paliwa, temperatury ani prędkości. Włącza się czasami na jakieś 3/5 sek i dalej gaśnie. Czy ktoś miał taki problem ??
zajrzyj tu licznik
Komentarz
-
-
Problem miało sporo forumowiczów, w 99 % pomagało przelutowanie. Operacja jest raczej delikatna, ale jeżeli będziesz to robił spokojnie to dasz rade. Jezeli nie masz małej lutownicy to podkocz to sklepu gdzie sprzedają/naprawiają elektronikę to Ci to przelutują za 5 PLN.Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
delanoplSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
Komentarz