po wymianie mechanizmu podnoszenia szyb nie dziala centralny
Zamieszczone przez bradley
Proponuje aby administracja forum sprawdzila IP "radcy prawnego" a jesli nie przedstawi sie imieniem i nazwiskiem oraz nie przedstawi pelnomocnictwa iz dziala w imieniu Pana J. Korczyka to mozna poczestowac koszem owockow.
Poza tym jak ktos wczesniej napisal straszenie kogos sadami nie przystoi radcy prawnemu i kloci sie z etyka radcy a jesli taka osoba nigdy nie byla i nie jest radca to KW.
Jako, ze w ostatnim temacie ASO przestrzelilo swoje 2 kolana i stope to zostala im tylko jedna stopa... :wink:
Że "radca_prawny" to prawdopodobnie żaden radca prawny to już chyba wszyscy jesteśmy przekonani. Ale co by nie mówić, tekścior zastraszający wyszedł całkiem całkiem. I jak by tutaj przypomnieć zachowanie pracowników ASO podczas ostatniego spotkania z namo, gdzie zachowali się - powiedzmy - lekko odstając od najnowszych trendów biznesowych, to nie podejrzewałbym pracowników tego ASO o tak lotny tekst na forum . Ale temat niech się rozwija, bo to ASO dalej zachowuje się na zasadzie jakby małpie dać brzytwę. Forum zyskało na pewno jedno - u pana kiero w tymże ASO nasze forum jest jako strona startowa na przeglądarce .
po wymianie mechanizmu podnoszenia szyb nie dziala centralny
Witam wszystkich chcących mi pomoc. Niedawno wymieniłem mechanizm podnoszenia szyb z tyłu od strony pasażera. Po podłączeniu go wszystko działało czyli podnoszenie i opuszczanie, sterowanie nią od kierowcy. Problem zaczął sie gdy chciałem zamknąć auto (centralny z kluczyka),wszystkie drzwi sie zamknęły oprócz tej. Mechanizm kupiłem używany z samochodu tego samego rocznika. Co wiecej w ogóle nie słychać w drzwiach żadnej chęci zamykania. Prosze o pomoc i z góry dzieki
Co wiecej w ogóle nie słychać w drzwiach żadnej chęci zamykania.
Skoro nic nie słychać w tych feralnych drzwiach to znaczy że zamek nie pracuje, co moim zdaniem wygląda na przerwę w obwodzie elektrycznym.
Gdyby spadła zapadka lub cięgno to zamek by pracował.
Sciągaj boczek i szukaj po kablach, wtyczkach, pinach
Komentarz