po wymianie mechanizmu podnoszenia szyb nie dziala centralny

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dawid41333
    Classic
    • 2012
    • 13

Zamieszczone przez bradley
    Proponuje aby administracja forum sprawdzila IP "radcy prawnego" a jesli nie przedstawi sie imieniem i nazwiskiem oraz nie przedstawi pelnomocnictwa iz dziala w imieniu Pana J. Korczyka to mozna poczestowac koszem owockow.
    Poza tym jak ktos wczesniej napisal straszenie kogos sadami nie przystoi radcy prawnemu i kloci sie z etyka radcy a jesli taka osoba nigdy nie byla i nie jest radca to KW.

Jako, ze w ostatnim temacie ASO przestrzelilo swoje 2 kolana i stope to zostala im tylko jedna stopa... :wink:
    Że "radca_prawny" to prawdopodobnie żaden radca prawny to już chyba wszyscy jesteśmy przekonani. Ale co by nie mówić, tekścior zastraszający wyszedł całkiem całkiem. I jak by tutaj przypomnieć zachowanie pracowników ASO podczas ostatniego spotkania z namo, gdzie zachowali się - powiedzmy - lekko odstając od najnowszych trendów biznesowych, to nie podejrzewałbym pracowników tego ASO o tak lotny tekst na forum . Ale temat niech się rozwija, bo to ASO dalej zachowuje się na zasadzie jakby małpie dać brzytwę. Forum zyskało na pewno jedno - u pana kiero w tymże ASO nasze forum jest jako strona startowa na przeglądarce .
  • damianod22
    Classic
    • 2010
    • 7

Witam wszystkich chcących mi pomoc. Niedawno wymieniłem mechanizm podnoszenia szyb z tyłu od strony pasażera. Po podłączeniu go wszystko działało czyli podnoszenie i opuszczanie, sterowanie nią od kierowcy. Problem zaczął sie gdy chciałem zamknąć auto (centralny z kluczyka),wszystkie drzwi sie zamknęły oprócz tej. Mechanizm kupiłem używany z samochodu tego samego rocznika. Co wiecej w ogóle nie słychać w drzwiach żadnej chęci zamykania. Prosze o pomoc i z góry dzieki

Komentarz

• vicious
      Ambiente
      • 2009
      • 232

Najprawdopodobniej urwałeś lub wyskoczył z zacisku jakiś przewód. Rozbieraj od nowa i sprawdź połączenia przewodów do mechanizmu zamka :P
      Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
      TomTom VIA125 na pokładzie

Komentarz

• kkuligowski
        Ambiente
        • 2010
        • 178
        • Octavia II (1Z3)
        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

albo elektryka albo mechanicznie spadła zapadka z siłownika CZ.
        jak zdejmiesz boczek zobaczy czy siłownik pracuje i będzie wszytko wiadomo
        Nabytek w 04.2010 r czyli 2,0 TDI.
        Po drodze Verso 2,0 D4D, Auris 1,6 Velmatec
        A teraz jest 1,4 TSI z 2012

Komentarz

• tomus7
          RS
          • 2010
          • 1896
          • Peugeot

Spadła zapadka z siłownika
          ILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
          http://www.bunkry.pl/pl/index.html
          a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
          http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
          Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207

Komentarz

• Octan
            Rider
            • 2006
            • 653

Zamieszczone przez damianod22
            Co wiecej w ogóle nie słychać w drzwiach żadnej chęci zamykania.
            Skoro nic nie słychać w tych feralnych drzwiach to znaczy że zamek nie pracuje, co moim zdaniem wygląda na przerwę w obwodzie elektrycznym.
            Gdyby spadła zapadka lub cięgno to zamek by pracował.
            Sciągaj boczek i szukaj po kablach, wtyczkach, pinach

Komentarz

Pracuję...