O2 mam przejechane 120 tys samochod kupilem z 3 m-c temu ale teraz cos mnie wzielo na te bujanie, z tylu jak bylem na diagnostyce to koles powiedzial ze trzeba gume na wahaczu wymienic wiec wymienilem. Myslalem ze to cos pomoze ale nic nie dalo dalej buja. musze zobaczyc te koncowki na drazkach kierowniczych bo amor. . . nie usmiecha mi sie wymieniac.
problem z czujnikami parkowania
Zwiń
X
-
problem z czujnikami parkowania
witam jestem pierwszy raz, mam problem z czujnikami parkowania gdy wrzucam wsteczny nie ma charakterystycznego sygnału dżwiękowego i podczas cofania czujniki nie działają, nie działają też światła cofania, czy może mieć to związek, może bezpiecznik? mógłby mi ktoś pomóc
-
-
Re: problem z czujnikami parkowania
Zamieszczone przez jozekmarwitam jestem pierwszy raz, mam problem z czujnikami parkowania gdy wrzucam wsteczny nie ma charakterystycznego sygnału dżwiękowego i podczas cofania czujniki nie działają, nie działają też światła cofania, czy może mieć to związek, może bezpiecznik? mógłby mi ktoś pomóc
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jozekmardzięki, jak mówiłeś chyba to czujnik w skrzyni biegów, bezpiecznik i żarówki są dobre wesołych swiat
Komentarz
-
-
U mnie urwał się kabelek przy samej wtyczce. I teraz pytanie czy dostanę taką wtyczke, bo z tego co zaobserwowałem, ta stara jest nierozbieralna, a tego przewodu już nie da się tam przymocować w żaden sposób. :roll:Elegance
ASV 132KM/301Nm --> turbo ASZ 140KM/322NM-->
-------------------------------------------
Komentarz
-
Komentarz