Dzida, przecież to nasza specjalność :diabelski_usmiech
[O2] tragiczne odpalanie na mrozie octavia II filmik z odpal
Zwiń
X
-
nie nie chce tego zrozumieć tylko tłumacze i powtarzam po raz kolejny
skoda była w kilku serwisach skody (auto wimar modlińska, pol mot felińskiego (czy jakoś tak), skoda auto babice, serwis skody na woli), we wszystkich była na vasie, świece sprawdzane, czujnik nowy (chyba żeby stary i fabrycznie nowy był walnięty to faktycznie trzeba mieć pecha. tankowałem na najprzeróżniejszych stacjach (najcześciej od kompletnej rezerwy do pełna).
przy okresie wiosna/ lato/ wczesna jesień nie było śladu po złym odpalaniu. tylko niskie temperatury, jakby się paliwo cofało lub pompa nie podawała na rozruch tyle ile potrzeba, właściwie to się dziwie że jeszcze nikt z ta pompą nie wyskoczył.mercedes beczka- na zawsze w mojej pamięci
Komentarz
-
-
do aso jeździ się z autami bez awarii!!!
inaczej albo problemu nie ma!
albo będzie to wina czegoś drogiego za co musisz zapłacić bo sam popsułeś!
skoro problem na mrozie to podejrzewam aku lub świece żarowe
ja czasem na mrozie przekręcam 3 razy i rozgrzewam je najpierw
pzdr
radarradar
zwykły tdi po raz czwarty
Octavię Tour pierwszej generacji wyprodukowano w liczbie aż 1 442 126 egzemplarzy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mishaqskoda była w kilku serwisach skody (auto wimar modlińska, pol mot felińskiego (czy jakoś tak), skoda auto babice, serwis skody na woli),O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
to może w ustawieniach kompa się coś pieprznęło i nie podaje odpowiedniej ilości paliwa skoro jednak świece palą?
[ Dodano: Wto 28 Gru, 10 21:50 ]
ja mam świeżego diesla 1,9 (1,5msc) i silnik ok ale problemy mam od samego początku z kołami i oponami zimowymi!!!
nie wierze aso!!!
im trzeba często mówić co maja naprawiaćradar
Octavię Tour pierwszej generacji wyprodukowano w liczbie aż 1 442 126 egzemplarzy
Komentarz
-
-
z tego filmika to mi nic nie wynika!
[ Dodano: Wto 28 Gru, 10 22:04 ]
jeździłem skodami [kilkoma] od 40tys do 170tys i nigdy nie miałem takich problemów z pompą!
ale trop jest zawsze jakiś dodatkowy skoro nie pomogły wcześniejsze poszlakiradar
Komentarz
-
-
abstinent, czy tą pompę ciężko wymontować? czy w warunkach warsztatowych można ją jakoś odświeżyć, przeczyścić, czy koniecznie nowa?
czy takie zapchanie się tej pompy może mieć jak w moim przypadku, tylko widoczne skutki przy niskich temperaturachmercedes beczka- na zawsze w mojej pamięci
Komentarz
-
-
Witam
Kolego miałem taki sam problem tylko w silniku 2.0 tdi bkd dsg i też nikt nie wiedział o co chodzi z tym kiepskim paleniem. U mnie na zimnym silniku to przy odpalaniu było wrażenie jak by sie silnik blokował. I niestety okazało się koło dwumasowe dsg. Po wymianie już 12kkm i pali od strzału nawet przy -17. PowodzeniaGRANATOWA II FL WOJTEK 617
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruale nie byłą w najważniejszym serwisie DGW : http://forum.octaviaclub....wprofile&u=1267 umów się do Grzesia na diagnozę :idea:Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mishaqjak z dostaniem się do tego?
Tu widać jak to wygląda http://allegro.pl/zbiornik-paliwa-vw...375919947.html
Demontujesz to z kabelkami.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Komentarz