Ja też jestem za. Bo trwałość dzisiejszego sprzętu AGD to tragedia. Sam posiadam pralkę Indesit z dokupioną gwarancją na 5 lat.Ale ciekawostka ona rdzewieje :shock: :lol: Ciekawe czy gwarancja obejmuje lakier buahaha. Zdam relacje jak zadzwonię na infolinie co mi powiedzieli.Oby to nie było przez wulkan na Islandii -tak jak to bywa w Skodzie :wink:
Problemy z radiem
Zwiń
X
-
Problemy z radiem
Witam,
Posiadam radio stream i mam z nim kilka problemów...
1. czasami zdarza się że po włączeniu samochodu na wyświetlaczu radia wywala błąd cd error i zgłośników wydobywa się tylko buczenie, nie jestem nic wstanie zrobić bo radio wisi, jedyny sktueczny sposób to wyłączenie samochodu i zamknięcie go na jakieś 10min :evil:
2. czy to radio ma wbudowaną zmieniarke na 6cd? gdy włożę jedna płytę i nacisne przycisk cd, na wyświetlaczu wyskoczy jedna pozycja zajęta i 5 pustych, gdy prubuję wepchnąć kolejną płyte radio nie chce jej przyjąć...
3. w ustawieniach radia jest opcja phone, czy to oznacza że jest możliwość sparowania samochodu z telefonem?? Gdy próbuję to zrobić nie udaję mi się to, jak to wykonać bo może robię to nieprawidłowo..
Serdeczne dzieki za pomoc.
-
-
Re: Problemy z radiem
Zamieszczone przez OwroneWitam,
Posiadam radio stream i mam z nim kilka problemów...
1. czasami zdarza się że po włączeniu samochodu na wyświetlaczu radia wywala błąd cd error i zgłośników wydobywa się tylko buczenie, nie jestem nic wstanie zrobić bo radio wisi, jedyny sktueczny sposób to wyłączenie samochodu i zamknięcie go na jakieś 10min :evil:
Co do zmieniarki, to trzeba zamontować zewnętrzną - mam taką do sprzedania z odpowiednim kablem - napisz na PW, to napiszę o szczegółach.Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
Komentarz