kurcze ja jeszcze mojej nie sprawdzałem bo we wrześniu jadę na przegląd i wtedy jak już będę wiedział, że wszystko w moim "smoczku" jest ok to wyjadę na bezpłatny odcinek A2 Poznań-Komorniki i się wypowiem na razie jeżdżę spokojnie max do 180km/h :wink:
[O1] odpalała a teraz nie chce
Zwiń
X
-
[O1] odpalała a teraz nie chce
Witam
Z racji nieznajomosci forum prosze o przekierowanie na poprawne tory
Problem taki mam ze normalnie oktavia (1.9 Tdi 90km kombi) paliła w zimie trzeba było troszkę dłużej ją kręcic ale dawała rady, pare dni stała bo przerejestrowywałem i nie było ubezpieczenia parę tj. 3-4 na mrozie i wsiadam rano grzeję swiece 2 razy i zakreciła raz potem wolniej i wolniej i koniec. Diagnoza prosta akumulator wymontowałem posiedział w domu podładowany jak należy. I tu problem wkładam go spowrotem podłączam jak trzeba i kontrolki się zaświecają jak zawsze gasna próbuję odpalić i nic nie kreci rozrusznik. Probowalem z drugiego auta na kable tez nic spadek pradu po przekreceniu kluczyka w drugim aucie jest a oktavia nic ... cicho i głucho
Dziekuję z góry za odpowiedzi czekam i Pozdrawiam Świerzak Misio0o
-
-
Idzie prąd na rozrusznik ??Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
Komentarz