niestety panowie ale to tak samo jak z wytrzymaloscia baterii w telefonie komorkowym. Dane producenta sa na ogol z kosmosu. Ja wlasnie jedyne do czego ich uzywam to do porownan miedzy soba. Nie spotkalem sie z telefonem ktory w warunkach wrecz laboratoryjnych czyli, lezy plackiem, nie dotykany, doslownie na BTS-ie wytrzymal dane producenta.
W testach spalania, jak juz koledzy wspomnieli nie brane sa pod uwage wiele czynnikow, dlatego ja te dane zawsze traktuej szacunkowo.
Ja natomaist pisze tego posta w innym celu. Do niedawna mialem BXE teraz mam BLS, oba w DSG. ewidentnie BLS pali wiecej. stylu jazdy nie zmienilem, trasa ta sama (tez "laboratoryjna", autostrada stala predkosc 100km/h na odcinku 200 km)
a w cennikach 1,9 105 koni to 1,9 i roznych danych na temat spalania nie bylo...
I jescze jeden kwiatek. W obu maxidot zanizal srednia
tak o 0,5 litra. (albo wala mnie w konia na mojej ulubionej stacji shell :wink: )
W testach spalania, jak juz koledzy wspomnieli nie brane sa pod uwage wiele czynnikow, dlatego ja te dane zawsze traktuej szacunkowo.
Ja natomaist pisze tego posta w innym celu. Do niedawna mialem BXE teraz mam BLS, oba w DSG. ewidentnie BLS pali wiecej. stylu jazdy nie zmienilem, trasa ta sama (tez "laboratoryjna", autostrada stala predkosc 100km/h na odcinku 200 km)
a w cennikach 1,9 105 koni to 1,9 i roznych danych na temat spalania nie bylo...
I jescze jeden kwiatek. W obu maxidot zanizal srednia

Komentarz