Problem z lusterkiem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • latoski
    Classic
    • 2012
    • 9

Problem z lusterkiem

Zamieszczone przez paulob1
    Jedno jest pewne. Jak zmienisz tylne tuleje na twardsze, to za chwilę zmienisz przednie, bo drgania od nierówności pochłaniają te wolne przestrzenie w gumie tylnej tulei. Przednia jest z pełnej gumy.
    Mocniejsze tulejki nie mają tych przestrzeni powietrznych i są z innej , twardszej gumy.
    Ja tam nic nie wymieniam, co prawda przednie też za jednym zamachem wymieniłem, ale do tej pory spokój, więc chyba nie bardzo
    Poza tym sporo osób wymieniło i nikt nie pisał że ma problem po wymianie
  • tt1
    Classic
    • 2010
    • 13

Problem z lusterkiem

mam pytanko czy ktoś podpowiedziałby czy po wymianie lusterka lewego w octavi 98 1.6 sterowane elektrycznie trzeba adoptować vagiem bo wymieniłem i nie chodzi.
    z góry wielkie dzienki .

Komentarz

• ahmed799
      RS
      • 2009
      • 6910
      • Ford

tt1, wymieniałem całe lusterko lewe i nic nie musiałem kombinować VAGiem. Przekładasz i powinno bez problemu działać.

филип
      Mój czarny bandzior http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...r-focus-2-0-pb

Komentarz

• tom2212
        RS
        • 2008
        • 3892

tak z ciekawości to dlaczego zmieniałeś ? Lusterko stare wyjmujesz i nowe wkładasz i powinno być cacy. Możliwe że nie dochodzi napięcie lub nie ma masy ale to może być wina albo przewodów lub samej wtyczki.

Komentarz

• octaviaRK
          Ambiente
          • 2010
          • 116

witam z pewnościa nie ma potrzeby adaptacji lusterek , coś nie kontaktuje lub zalozone lusterko jest wadliwe. moze tez byc uszkodzony przełacznik regulacji lusterka w drzwiach.
          pzdr
          robert octaviaRK

Komentarz

Pracuję...