Ogłoszenia o tematyce: w kategorii Tuning - Kupuj i sprzedawaj rzeczy używane i nowe w kategorii Tuning na Sprzedajemy.pl
chcesz miec problemy?
Pewnie sprzedaje bo ma dosc Filtra Czastek Stalych - zbedny,kosztowny bajer!
1.9TDI stary i sprawdzony silnik ktorym zrobisz duzo wiecej km niz takim 1.6.
Moze 1.9 glosniejszy - to jego minus, ale reszta.....na plus.
Za kilka groszy mozna sie bezproblemowo pozbyć tego badziewia :wink:
Mam od niedawna dziwny problem z autem, otóż przy skręcaniu w prawo, z lewego koła dochodzi dźwięk takiego jakby ocierania, charczenia (nie jest to łożysko, to nie jest szum, tylko takie tarcie jakby)...
raczej łożysko zaczyna się powoli kończyć
przygotuj się na mały wydatek bo jest z piastą a pakowanie badziewia to w ogóle strata kasy
pojeździj chwile jeszcze będziesz pewny że to to koło i łożysko
pooglądaj oponę nadkola czy coś gdzieś nie szoruje o jakiś przewód albo brud itd itp ale to raczej niemożliwe
radar
zwykły tdi po raz czwarty
Octavię Tour pierwszej generacji wyprodukowano w liczbie aż 1 442 126 egzemplarzy
McGan, właśnie miałem ten sam problem , miałem takie charczenie jakby nadkole ocierało o opone , zdarzało się to sporadycznie ale gdy delikatnie skręciłem problem ustał , przyczyny nie mogę podac jednej bo wymieniałem kilka rzeczy bo miałem równiez problem z ruszaniem bo miałem dziwne wibracje i okazało się że dolot był luźny , a do wymiany była również piasta przednia szurała i miała luzy poprzeczne przez co wydawało mi się że mam problem z bijącymi tarczami. Uwaga piasta w moim przypadku to był koszt koło 400zł...
McGan, miałem dziwne wibracje i okazało się że dolot był luźny , a do wymiany była również piasta przednia szurała i miała luzy poprzeczne przez co wydawało mi się że mam problem z bijącymi tarczami. Uwaga piasta w moim przypadku to był koszt koło 400zł...
mi to harczały już nawet przy jeździe na wprost
no kwota przy dobrych częściach nie jest do ominięcia
ale szmelcu nie ma co pakować bo szybko wróci po następne
jak łożysko dostaje po garbie to i reszta tez zawsze jakies luzy i moze drgać lekko przy przyhamowywaniu
ból jest taki że w 02 już razem z piastami i koszt 2x większy
pzdr
r.
radar
zwykły tdi po raz czwarty
Octavię Tour pierwszej generacji wyprodukowano w liczbie aż 1 442 126 egzemplarzy
Komentarz