Zamieszczone przez marektbg
[O1] co to jest?
Zwiń
X
-
[O1] co to jest?
Zapraszam - https://www.facebook.com/luke.automotiveTagi: Brak
-
-
[O1] co to jest?
czy to normalne by kontrolka abs-u raz po raz się zapalała?np:jadę sobie i jest wszystko w porządku i nagle zapala się abs i asr,lub stoję w korku i tez się zapala,oczywiście po zgaszeniu silnika następuje jakby reset i po przekroczeniu 20km/h gaśnie też asr,a do tego rano po zamknięciu drzwi centralnym zamkiem po upływie ok 2s dochodzi jakieś pik,pik jakby drzwi były nie zamknięte :evil: miał ktoś takie problemy?MOCY PRZYBYWAJ
-
-
komputer i będzie jasne->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
abs działa jak się kontrolki nie świecą,jak się zaświecą to normalne że nie działa,płyn hamulcowy jest,raz miałem taki dziwny przypadek że podczas jazdy spokojnej zaświeciły się kontroli abs,asr i tak jakoś dziwnie że chciałem przyśpieszyć dość znacznie i auto muliło już przy ok3000 tys.obrotów wyraźnie jakby turbo się nie załączyło,zatrzymałem się na światłach zgasiłem silnik kontrolka abs zniknęła asr też i wszystko wróciło do normy skoda znowu zaczęła iść jak burza-nie mam pojęcia o co kaman? :?MOCY PRZYBYWAJ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez owenabs działa jak się kontrolki nie świecą,jak się zaświecą to normalne że nie działa,płyn hamulcowy jest,raz miałem taki dziwny przypadek że podczas jazdy spokojnej zaświeciły się kontroli abs,asr i tak jakoś dziwnie że chciałem przyśpieszyć dość znacznie i auto muliło już przy ok3000 tys.obrotów wyraźnie jakby turbo się nie załączyło,zatrzymałem się na światłach zgasiłem silnik kontrolka abs zniknęła asr też i wszystko wróciło do normy skoda znowu zaczęła iść jak burza-nie mam pojęcia o co kaman? :?Pamiętaj-Serwis to ostatecznosć...
Komentarz
-
-
robekcool
Kiedy zgłosiłem ten problem warsztatowi w którym zmieniałem uszczelke jakiś koleś siadł ze mna do auta i z podpiętym kompem jezdzilismy. Twierdził ze z turbiną jest wszystko ok, pompowtryski tez. Wczesniej w serwisie stwierdzili ze pod jednym z zaworów jest za małe spręzanie.
Cos z tego wynika?tomo
Komentarz
-
Komentarz