FAjne cacko. Miłej jazdy na myjnię
lozyska na tyl
Zwiń
X
-
Re: lozyska na tyl
Zamieszczone przez piotrek_bukoledzy prosze o pomoc w wybraniu lozysk na tyl. takze silen blokow(nie wiem jak sie to pisze)
A z tylu mam hamulce bebnowePamiętaj-Serwis to ostatecznosć...
Komentarz
-
-
Re: lozyska na tyl
Zamieszczone przez adrianst5Zamieszczone przez piotrek_bukoledzy prosze o pomoc w wybraniu lozysk na tyl. takze silen blokow(nie wiem jak sie to pisze)
A z tylu mam hamulce bebnowe
[ Dodano: Wto 15 Lut, 11 22:36 ]
Zamieszczone przez JanuszSzŁożysko koła z częściami do montażu(czyli z piastą,nakrętką,wirnikiem ABS-u)ma numer 1J0 614 149 .
Tuleja gumowo metalowa (silentblok) 1J0 501 541 C
Wlasnie wrocile ze sklepu skody ,bylo ciezko wydusic od nich numery do czesci ale mam teraz pytanie "z ktorych numerow mam kozystac" np;
amortyzator gazowy tyl 1J0 513 025 BG cen za 2 szt179€
piasta z lozyskiem 1J0 598 477 cena za 2 szt 335€
silec bloki 6R 501 541 A cena za 2 szt 46€
plus do tego 100€ podatku i wynik 656€ za same czesci tak sie oplaca miec samochod w hiszpani do tego 65€ za godzine mechanika
czy jest jakas roznica miedzy czesciami o moge se kupic jakie mi sie podoba kozystajac z tych numerkow.Bo bede sciagal czesci z polski ,a w sklepie w polsce nie mieli pojecia jakie modele podzespolow
DZIEKI SERDECZNE JESZCZE RAZpietrek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_buadrianst5
kolego ja nie mam pojecia dlatego tu jestem .Jak bym wiedzial to bym sie nie zglaszal tutaj.
Jesli jestes wyrozumialy to prosze o odpowiedz zna czace a nie nabijanie sie z kogos co sie nie zna.A tak poza na wiasem dziekuje Jeszcze jedno co to sa te FAGIPamiętaj-Serwis to ostatecznosć...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_buamortyzator gazowy tyl 1J0 513 025 BG cen za 2 szt179€
piasta z lozyskiem 1J0 598 477 cena za 2 szt 335€
silec bloki 6R 501 541 A
Amortyzatory numer taki,jak podałeś,lub oczywiście zamiennik innej firmy.
piasta z łożyskiem:1J0 598 477(poprzednio omyłkowo podałem numer wirnika obrotów ops: )
silent bloki według ETKI 1J0 501 541 C.Te które Ci podano 6R0 501 541 A są do Roomstera i nie wiadomo dlaczego występują w ETCE do O1 przed liftem.
Prawdopodobnie bedą pasować,ale lepiej kupić 1J0... .Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
koledzy podepnę się trochę pod temat, też nawaliło mi łożysko piasty tył, w sprzedaży faktycznie są całe piasty, moje pytanie, przełożę samemu tą piastę? tzn. ona jest tylko skręcana? nie ma potrzeby użycia prasy?
dzięki z góry.SKODA OCTAVIA I 1.9 TDI ALH 66 kW/90 KM
UNIDEN PRO 520 XL + SIRIO ML 145
Komentarz
-
-
to rozumiem...profilaktycznie chciałem dopytać zanim rozbiorę, bo ze 2 latka temu pokusiłem się o demontaż piasty przód (okazało się że nie ma sensu samemu grzebać, a i tak prasa była niezbędna) ahmed799, dzięki bardzo za szybką pomoc.SKODA OCTAVIA I 1.9 TDI ALH 66 kW/90 KM
UNIDEN PRO 520 XL + SIRIO ML 145
Komentarz
-
Komentarz