lukasz3112, co do lamp ledowych ze strony wcześniej, te czarne to można je potraktować folią, efekt będzie bardzo dobry :roll: :wink:
[O1] xenony
Zwiń
X
-
[O1] xenony
witam, jestem nowym forumowiczem,dlatego proszę o wyrozumiałość.Mam problem z reflektorami w mojej Octavce. zakupiłem ją jak nie świecił jeden xenon, po wymianie okazało się,że świeci nisko.Byłem na diagnostyce i dowiedziałem się ,że te lampy nie mają regulacji mechanicznej. Pomocy , znajomy mechanik po podłączeniu do VAGa , rozłożył ręce ...
-
-
Gość
lionek kilka miesiecy temu diagnosta ustawial moje ksenony (fabryczne z autopoziomowaniem) poprostu pokrecil srubka jak w zwyklej lampie i wszytsko jest ok. Jest regulacja mechaniczna, normalne srubki chyba na imbusa juz nie pamietam dokladnie, umieszczone po zewnetrznej stronie reflektora widoczne w zaglebieniu pod pasem przednim.
Komentarz
-
śrubki są na zwykłego krzyżaka lub klucz 10, regulujesz śrubki jedną z zewnątrz pod pasem a drugą od strony komory silnika, do tego najlepiej użyć klucza oczkowego 10, jaką masz regulację ksenonów ręczną czy auto poziomowanie, bo jeżeli masz ręczną z kabiny to ksenony są dokładane, oryginalnie są tylko z auto poziomowaniemL&K
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasjest regulacja ale pewnie xenon spadł z szyny i trzeba lampe rozebrać i poskładać i będzie działało
popraw w profilu silnik bo to nie ten silnik masz w o1
Komentarz
-
Komentarz