Firma posiada warsztat i sklep. Sprzedawca kompetentny i ma pojęcie.
[O1] rura intercoolera
Zwiń
X
-
Ale jak to do wymiany wszystkie węże :shock: wszystkie są dziurawe, czy jak?MOCY PRZYBYWAJ
Komentarz
-
-
No to skoro są dziurawe to tylko i wyłącznie wymiana wchodzi w gre. Jeśli chodzi o smic, to co z nim jest nie tak, że do wymiany ma być? Często można go z powodzeniem połatać jeśli jest dziurawy. Sam mam od jakiegoś czasu załataną jedną małą dziurkę i nic się z tym nie dzieje.
[ Dodano: Wto 22 Mar, 11 14:28 ]
Zamieszczone przez owenczy wszystkie węże są takie same? a może ktoś już wymieniał i mi podpowie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez owenmechanik który ogarniał to auto powiedział że węże góra i dół są do wymiany,gdzieś przy złączu spierdziela powietrze i nie idzie ono całe o interculera :evil: jak zakupiłem to auto nie miało ono prawego nadkola,woda i cały ten syf leciał na chłodnice
Pytanie czy mechanik przy demontażu nie spartolił. U mnie jakoś tydzień po wymianie turbiny zaczął sapać.
Trochę O1, G4 i L1 jeździło z tymi silnikami, więc nie powinno być trudno go znaleźć.
Natomiast nie mam zielonego pojęcia to mogło pęknąć w górnych, może mechanik cię naciąga?W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez UdeskyNic nowego, mi też węże pękły na złączeniu (między turbo -> IC). Przez co był słyszalny wyraźny szum przy przyśpieszaniu.MOCY PRZYBYWAJ
Komentarz
-
Komentarz