Koledzy z jakim przebiegiem była wasza Octavia jak odbieraliście nówkę w salonie?
A z jakim przebiegiem mieli Ci co odbierali auto z fabrycznym LPG (chodzi mi o wykonaną jazdę testową)?
A z jakim przebiegiem mieli Ci co odbierali auto z fabrycznym LPG (chodzi mi o wykonaną jazdę testową)?
Potem cieniutka warstwa smaru miedziowego w spray'u i zakładasz tarczę. czyścisz dokladnie zacisk hamulcowy szczególnie miejsca po których porusza sie klocek i składasz wszystko do kupy. Po takim zabiegu nic nie może drgać jeśli masz w porządku zawieszenie czy półośki. Niestety trzeba się trochę pobawić ale widać efekty. Ja mam z ALH zrobione na 140KM z tyłu niestety bębny i chyba za wolno nie jeżdżę skoro klocki starczają max na 20tys km a tarcze max na 40tys. Zakładam ATE PD i klocki ATE i do samego końca tarczy kiedy znikają nacięcia żadnych wibracji nie czuję. Oczywiście te same zasady dotyczą tylnych bębnów które też muszą byc sprawne i bardzo dobrze hamować aby nie przeciążać przodu.
,zakonserwowanie smarem miedziowym,czyszczenie prowadników w zacisku.Kolega,który podał ten przepis nie napisał nic na temat częstotliwości wykonywania tych operacji.Przy syfie zalegającym nasze drogi pewnie raz w miesiącu. 
Komentarz