smer, sorki, że Ci nie odpisałem na SMSa, ale o nim zapomniałem. Na szybko go przeczytałem. Nie martw się, ja też dzisiaj robię i to na placu, a pizga i kropi, więc mi się nie uśmiecha...
[O2] Złe spasowanie plastików bagażnika
Zwiń
X
-
[O2] Złe spasowanie plastików bagażnika
Witam ponownie
Dzieki wszystkim którzy podpowiedzieli odnośnie osłony amorka z tyłu (zrobione)
Kolejnym małym może duzym problemem jest zbyt mocne spasowanie tylnej klapy po jej zamknieciu w stosunku do tej nakładki plastikowej która zawija na boki tylnych błotników, a mianowicie w środkowej czeęści krawedz klapy praktycznie styka sie z ta nakladka plastikowa szoruje po tym plastiku jak tylko dostanie sie troche piachu, kurzu itd itp i niszczy krawedz do golej blachy (prawa , lewa strona ma ok 3mm luzu)
Czy to jest jakis mankament (auto nie bylo bite), czy mam jakis trefny egzemplarz i plastik sie wybrzyuszyl akurat w srodkowej czesci np od słonca i czy mozna to ewentualnie wymienic i gdzie mozna kupic oczywiscie pomijajac serwis, wiadomo chodzi o cene
Pozdrawiam
-
-
Czyli ma rozumiec że jest to jakas tam wada tego plastiku jakis kiepski material najwidoczniej w moim przypadku zaprawilem ta krawedz oryginalnym lakierem i zakuoilem czarna krawedziowke idealnie pasuje do calosci ale w sumie mozna by to wymienic tylko nigdzie nie moge tego znalzc niestetyZamieszczone przez abstinentjaśko, jak już to plastik zderzaka
mam to samo, co ciekawe tylko chyba raczej zimą i też nie cały czas
ale trochę już tam lakieru zdarło :|
Komentarz
-
-
jaśko, zrobiłem fotkę
na razie nie ma śladu żeby się listwa stykała z klapa, acz kolwiek jest porysowana no i na klapie też nie ciekawie
obstawiam trzy rzeczy
- dołożone sprężyny do otwierania( w co wątpię)
- problem występuje zimą, więc może podchodzi gdzieś woda i jak zamarza to podnosi trochę plastik :|
albo coś zupełnie innego
Komentarz
-
-
Wymieniłem ten plastik śmieszny jest delikatna poprawa ale jeszcze wyregulowałem te plastiki na bokach ktore sa jak podniesiesz klape to sa ograniczniki aby klapa nie tanczyla na bokiZamieszczone przez abstinentjaśko, zrobiłem fotkę
na razie nie ma śladu żeby się listwa stykała z klapa, acz kolwiek jest porysowana no i na klapie też nie ciekawie
obstawiam trzy rzeczy
- dołożone sprężyny do otwierania( w co wątpię)
- problem występuje zimą, więc może podchodzi gdzieś woda i jak zamarza to podnosi trochę plastik :|
albo coś zupełnie innego
Obrazek
Komentarz
-
Komentarz