smer, sorki, że Ci nie odpisałem na SMSa, ale o nim zapomniałem. Na szybko go przeczytałem. Nie martw się, ja też dzisiaj robię i to na placu, a pizga i kropi, więc mi się nie uśmiecha...
[O2] Złe spasowanie plastików bagażnika
Zwiń
X
-
[O2] Złe spasowanie plastików bagażnika
Witam ponownie
Dzieki wszystkim którzy podpowiedzieli odnośnie osłony amorka z tyłu (zrobione)
Kolejnym małym może duzym problemem jest zbyt mocne spasowanie tylnej klapy po jej zamknieciu w stosunku do tej nakładki plastikowej która zawija na boki tylnych błotników, a mianowicie w środkowej czeęści krawedz klapy praktycznie styka sie z ta nakladka plastikowa szoruje po tym plastiku jak tylko dostanie sie troche piachu, kurzu itd itp i niszczy krawedz do golej blachy (prawa , lewa strona ma ok 3mm luzu)
Czy to jest jakis mankament (auto nie bylo bite), czy mam jakis trefny egzemplarz i plastik sie wybrzyuszyl akurat w srodkowej czesci np od słonca i czy mozna to ewentualnie wymienic i gdzie mozna kupic oczywiscie pomijajac serwis, wiadomo chodzi o cene
Pozdrawiam
-
-
Zamieszczone przez abstinentjaśko, jak już to plastik zderzaka
mam to samo, co ciekawe tylko chyba raczej zimą i też nie cały czas
ale trochę już tam lakieru zdarło :|
Komentarz
-
-
jaśko, zrobiłem fotkę
na razie nie ma śladu żeby się listwa stykała z klapa, acz kolwiek jest porysowana no i na klapie też nie ciekawie
obstawiam trzy rzeczy
- dołożone sprężyny do otwierania( w co wątpię)
- problem występuje zimą, więc może podchodzi gdzieś woda i jak zamarza to podnosi trochę plastik :|
albo coś zupełnie innego
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentjaśko, zrobiłem fotkę
na razie nie ma śladu żeby się listwa stykała z klapa, acz kolwiek jest porysowana no i na klapie też nie ciekawie
obstawiam trzy rzeczy
- dołożone sprężyny do otwierania( w co wątpię)
- problem występuje zimą, więc może podchodzi gdzieś woda i jak zamarza to podnosi trochę plastik :|
albo coś zupełnie innego
Obrazek
Komentarz
-
Komentarz