grajewiak, imo każdy patent przylepiany do szyby jest dobry pod warunkiem, że dół tabletu będzie się opierał o deskę.
[O1] Kontrolka silnika.
Zwiń
X
-
[O1] Kontrolka silnika.
Dzisiaj jade sobie grzecznie jak mamusia kazała
A po chwili widze o zgrozo kontrolka silnika sie świeci...No i masz klopsa...
No to stop wyłaczam silnika właczam dalej jest...
Zauważyłem tez że jadąc na luzie spalanie było 5 ,6.2, 7 litrów a temperatura silnika 90 stopni. Coś nie tak ,nic takiego nie było na luzie było 0.9litra lub 0.8.
Czy to może byc wina przepustnicy blokującej sie ? Kod silnika AUM 2002rok
wiem powiecie wróżenie z fusów - na kompa , ale ja tylko tak od siebie pytam ...
-
-
Zamieszczone przez richi9Zauważyłem tez że jadąc na luzie spalanie było 5 ,6.2, 7 litrów
Zamieszczone przez richi9wiem powiecie wróżenie z fusów - na kompa , ale ja tylko tak od siebie pytam ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez madden"Check engine" i podwyższone spalanie może być skutkiem wielu usterek
- wypadanie zapłonów na jednym z cylindrów (cewka)
- sonda lambda (było i się skończyło???)
- uboga mieszanka (było i się skończyło???)
- nie wiem z jakiego powodu, bo autko straciło moc, zgasiłem, odpaliłem i było oki.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
spalanie podwyższone jadąc na luzie... ale luzie a nie na biegu na biegu bez gazu hamowanie silnikiem jest dalej 0.0litra
mam kabel ale nie moge go zainstalowac do kompa ciągle mu cos nie pasi....
Koledzy pomóżcie z vagiem dajcie jakiś pewny program proszę... i napiszcie jak zainstalowac kabel bo po podłaczeniu jest tylko sugnał kompa i nic ani szukania sterowników nic....
Komentarz
-
-
richi9, a nie dostałeś płyty ze sterownikami wraz z kablem?
[ Dodano: Pią 25 Mar, 11 17:58 ]
Zamieszczone przez richi9spalanie podwyższone jadąc na luzie...
Komentarz
-
Komentarz