mam pewien problem ... albo w sumie pytanie ... poniewaz wlasnie wymienilem turbo w mojej okci ... a okazalo sie ze przydaloby sie tez wymienic przekladnie kierownicy ... i mama w tej sprawie pytanko ... czy oplaca sie regenerowac taka przekladnie ... ?? czy lepiej to olac i odrazu kupic nowa ... ??
jesli sie oplaca regenerowac ... to moze ktos zna jakies dobre miejsce w Tarnowskich Górach lub okolicach ... ??
O ile dobrze pamiętam to jest w okolicach Krakowa firma która się tym zajmuje. Poszukam i dam znać. Sam u nich nic nie robiłem ale z opinii krążących po internecie ta firma jest ok Regeneracja maglownic
Witam. Jak będziesz wymieniał sam to wyciągnij kluczyk ze stacyjki. Właśnie wczoraj wymieniałem taśmę poduszki po takiej nie do końca przemyslanej operacji. Przy odłączonej przekładni pokręcili kierownicą i urwali taśmę. Pozdrawiam.
Ja regenerowałem w zeszłym roku w Krakowie , jak na razie zrobione ponad 20k km i wszystko w porządku. Gdybyś zdecydował się kupić nową to upewnij się że kupujesz w pewnym źródle i masz na 100% nową bo czasem sprzedawane są regenerowane pod nazwą nowe - moja po regeneracji też wyglądała jak nowa. Jak nie masz starego samochodu to oddaj swoją do regeneracji i poproś o zregenerowanie swojej a nie oddanie swojej i wymiana na inną zregenerowaną - ja tak właśnie zrobiłem (bo bałem się że dostane jakiegoś starego syfa z 96r) ale odpisz sobie nr swojej przekładni zanim ją oddasz.
Komentarz