[O2] Przy puszczaniu sprzegła piszczy
Zwiń
X
-
[O2] Przy puszczaniu sprzegła piszczy
Ostatnio zauważyłem mały problem tzn. przy wcisnięciu sprzegła i przeżuceniu z 4 na 5 i puszczeniu sprzegła słychac delikatne jak by obcieranie takie bzit tylko w momęcie puszczania sprzęgła. Dodam że to występuje tylko na 5 bieguElektronika,SSWiN,CCTV,Informatyka,Akwarystyka
-
-
mam to samo ale bardziej słychać na z zimnym silniku niż na ciepłym.
stawiam na pierwsze objawy sprzęgła a raczej dwumasu - moim zdaniem nie należy się przejmować i przyzwyczaić do drobnych "niedociągnięć" tego modelu.Nabytek w 04.2010 r czyli 2,0 TDI.
Po drodze Verso 2,0 D4D, Auris 1,6 Velmatec
A teraz jest 1,4 TSI z 2012
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kkuligowskimam to samo ale bardziej słychać na z zimnym silniku niż na ciepłym.
stawiam na pierwsze objawy sprzęgła a raczej dwumasu - moim zdaniem nie należy się przejmować i przyzwyczaić do drobnych "niedociągnięć" tego modelu.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
picia136, to że byłeś to o niczym nie świadczy
ASO akurat za wiele tu nie pomoże
najlepiej do dobrego sprawdzonego mechanika, posprawdzać WSZYSTKO co się da, a samemu przy odrobinie chęci i umiejętności można naprawdę wiele sprawdzić
Z tego co pamiętam to bezpieczniki, tnie opony, i jeszcze coś tam chyba było :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Ja po auto śmigałem do Gorzowa a tam nie znam mechanoków Bezpieczniki to poprosty nie mam rozpiski a nie działa ogrzewanie mojego fotela dlatego drążyłem temat. Opony do pikuś normalna eksploatacja , a czy tnie to też do końca nie pewne bo na sprzedaż mógł założyć takie opony bo tamte miał nowe:P To są minusy kupowania używanych I trzeba się liczyć z tym że czasami trzeba trochę zainwestowaćElektronika,SSWiN,CCTV,Informatyka,Akwarystyka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez picia136A to żem trafił z autem
myslisz, że w japończyku, francuzie czy innej marce byłoby inaczej?przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz