Zamieszczone przez Biszczu
[O2] Moduł sterowania Oswietlenia Octavia II
Zwiń
X
-
[O2] Moduł sterowania Oswietlenia Octavia II
Witam mam takie pytanie mianowicie gdzie znajduje sie moduł sterujacy oswietleniem w Octavia II ...mianowicie mam taki problem ,zostawiam przełacznik swiateł w pozycji auto zamykam samochod a swiatła same zaplaja mi sie po upływie roznego czasu czasami jest to godz a czasem nawet 4 kilka krotnie rozładowało mi to akumulator i teraz wyłanczam przełacznik swiateł w pozycji zero i jest ok ,czy ktos mogłby mi pomoc zlokalizowac cały moduł odpowiedzialny od tego .....Jabik23
-
-
Jabik23, moduł komfortu to coś innego, tu chodzi o moduł Centralnej Elektryki. Do podmianki oczywiście potrzeba VAG-a, bo konieczne jest wpisanie odpowiedniego kodowania dla danego wyposażenia auta. Moduł Centralnej Elektryki może być też w różnych wersjach, więc trzeba dobrać odpowiedni tak, żeby obsługiwał to samo co stary.
Jednak zanim zaczniesz coś zmieniać to warto by podpiąć VAG-a i zobaczyć, bo może zapisały się jakieś błędy, które powodują takie dziwne zachowanie auta...
BTW. Zapalają się wszystkie światła ( tak jak normalnie do jazdy )?Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz