czy jest roznica w srednicy pokretla regulacji ledzwi?
Mam pytanie, choc o regulacji ledzwi piszecie wiele to z reguly przejawia sie kwestia peknietejlinki. Mnie natomiast nurtuje temat pokretla. Patrzac z boku fotela w dziure po pokretle ledzwi widze, ze wystaje trzpien wewnatrz fotela. Kupilem w serwisie pokretlo i pytali mnie o numer vin, gdyz ponoc sa rozne kolory i modele pokretel Niestety probujac zalozyc pokretlo (wcisnac) okazalo sie, ze peka jakby srednica byla za mala w stosunku do trzpienia i nie chce sie nalozyc. Czy zatem jest taka mozliwosc, ze istnieje pokretlo, ktore ma troche wieksza srednice niz to, ktore mi zaproponowali?
Źle dobrali pokrętło. Są różne pokrętła do różnych wersji. Ja jak kupowałem to dobrali mi po numerze VIN i przyszły dobre. A kupowałem tutaj: http://skodaczesci.pl
No wlasnie tak myslalem. Pewnie sie pomylili i dali nie takie jak powinno byc. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie OK Dzieki
[ Dodano: Pią 08 Kwi, 11 12:56 ]
Mam, jeszcze pytanie, gdyz okazalo sie, ze poza samym pokretlem do regulacji ledzwi brakuje mi tego plastikowego lacznika co laczy pokretlo i ten element gdzie linka jest zalaczona. Niestety nie chca mi sprzedac samej tej zlaczki co podchodzi pokretla. Mowia w skodzie, ze ta zlaczka nalezy jzu do calego mechanizmu regulacji, a mi tylko ona jest potrzeba, bo reszta jest dobra, a za caly element chca ponad 1000 zl. Jest jakas mozliwosc dorobienia tej zlaczki?? Jak wiecie to pomozcie Z gory dzieki
Komentarz