Problem z kloszem reflektora.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • fokus40
    Classic
    • 2012
    • 19

Moim zdaniem instalacja do grzanych stołków powinna się zamknąć max 200 zł a i za 120 zł byś znalazł ,nie licząc mat w siedzeniach. Siedzenia grzane kupisz ja dobrze poszukasz za ok. 300 zł A ten przełącznik to za 20 zł używkę kupisz
  • karuzel
    Ambiente
    • 2011
    • 210

Witam

W dniu dzisiejszym postanowiłem ochlapać zakupiony niedawno pojazd. Po wypucowaniu stwierdziłem, że jedno oko się pięknie błyszczy natomiast drugiemu brak blasku. Podleciałem ze szmatką a tu klops. Mam przybrudzony reflektor od strony wewnętrznej. Czy jest jakaś szansa na umycie go od wewnątrz?

Pozdrawiam i Wesołego jajka.

Komentarz

• Sebastian
      Rider
      • 2004
      • 412

Raczej ciężko, wygląda na to, że ktoś wymieniał lampę.
      RS BLUE

Komentarz

• peb
        Rider
        • 2010
        • 254
        • Roomster (5J)

Nie da rady bo jest klejony. Możesz próbować wyciągnąć całą elektronike ale to jest szkoda zachodu. Stracisz dużo czasu a nie zawsze się uda. Niekturzy próbują szmateczką i drutem ale uważaj żeby tej osłonki nie połamać.
        Wyprzedaż garażowa
        Różności od książek przez budowlankę po części moto

https://sprzedajemy.pl/oferty-uzytko...e=60&offset=60

Większość ofert dla OCP do negocjacji :P

Komentarz

• Dudekken
          Drive
          • 2010
          • 75

Wyjąć reflektor, zdemontować silniczek, żarówki itp. Potem Ludwik do naczyń i letnia woda. Płuczesz ze dwa razy, potem zupełnie zimną wodą z resztek płynu i zostawiasz do wyschnięcia.

Komentarz

• wicher12
            Ambiente
            • 2008
            • 193

Najlepiej opłucz wodą zdemineralizowaną, jedziesz do myjni typu bezdotykowych i zamiast na samochód walisz do baniaka wodę zdemineralizowaną potem płukanko i żadnych zacieków nie będziesz miał.

Komentarz

Pracuję...