Moim zdaniem instalacja do grzanych stołków powinna się zamknąć max 200 zł a i za 120 zł byś znalazł ,nie licząc mat w siedzeniach. Siedzenia grzane kupisz ja dobrze poszukasz za ok. 300 zł A ten przełącznik to za 20 zł używkę kupisz
W dniu dzisiejszym postanowiłem ochlapać zakupiony niedawno pojazd. Po wypucowaniu stwierdziłem, że jedno oko się pięknie błyszczy natomiast drugiemu brak blasku. Podleciałem ze szmatką a tu klops. Mam przybrudzony reflektor od strony wewnętrznej. Czy jest jakaś szansa na umycie go od wewnątrz?
Nie da rady bo jest klejony. Możesz próbować wyciągnąć całą elektronike ale to jest szkoda zachodu. Stracisz dużo czasu a nie zawsze się uda. Niekturzy próbują szmateczką i drutem ale uważaj żeby tej osłonki nie połamać.
Wyprzedaż garażowa
Różności od książek przez budowlankę po części moto
Wyjąć reflektor, zdemontować silniczek, żarówki itp. Potem Ludwik do naczyń i letnia woda. Płuczesz ze dwa razy, potem zupełnie zimną wodą z resztek płynu i zostawiasz do wyschnięcia.
Najlepiej opłucz wodą zdemineralizowaną, jedziesz do myjni typu bezdotykowych i zamiast na samochód walisz do baniaka wodę zdemineralizowaną potem płukanko i żadnych zacieków nie będziesz miał.
Komentarz