Zamieszczone przez PAOLO ESCO
[O1] Wymiana zderzaka tył
Zwiń
X
-
[O1] Wymiana zderzaka tył
Witam, otóż jakiś tydzien temu nie uważny kierowca zaatakował zadek mojej O1. Do wymiany mam w zasadzie tylko tylni zderzak. NO właśnie ktoś to wymieniał. Chciałbym zrobić to sam. I pytanie nr 2. Moja czeszka jest przed liftem rok modelowy 2000. Czyli zderzak jest z listwą na dole. Czy pasuje zderzak z modelu po liftingu?
-
-
Jest jeszcze pytanie, czy tylko wymiana tylnego zderzalka wystarczy. Bo najprawdopodobniej zostały też przesunięte punkty mocowania tego zderzaka i bez "naciągania" prawdpodobnie się nie obejdzie.
Kilka lat temu miałem bliskie spotkanie z drzewem w lesie przy cofaniu (nie wiadomo skąd wyrosło w martwym polu po lewej stronie). Prędkość nie duża, pochyłe drzewo, zbita szyba (kombi), uszkodzona klapa i przesunięty zderzak o około 4cm, o dziwo nie uszkodzony, nie było potrzeby wymieniać, ale trzeba było naciągać zharmonijkowane blachy/mocowanie.
Komentarz
-
-
Listwy musisz zmienić tylko przy zmianie lamp.Przy zderzaku listwy zostają.Zamieszczone przez marjuszCzy montując zderzak po lifcie do Octavi przed liftem listwy pod lampy będą pasowały ze starszej czy trzeba mieć te listwy po lifcie? /lampy zostawiam stare.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
Komentarz