Zamieszczone przez PAOLO ESCO
[O1] Wymiana zderzaka tył
Zwiń
X
-
[O1] Wymiana zderzaka tył
Witam, otóż jakiś tydzien temu nie uważny kierowca zaatakował zadek mojej O1. Do wymiany mam w zasadzie tylko tylni zderzak. NO właśnie ktoś to wymieniał. Chciałbym zrobić to sam. I pytanie nr 2. Moja czeszka jest przed liftem rok modelowy 2000. Czyli zderzak jest z listwą na dole. Czy pasuje zderzak z modelu po liftingu?
-
-
Jest jeszcze pytanie, czy tylko wymiana tylnego zderzalka wystarczy. Bo najprawdopodobniej zostały też przesunięte punkty mocowania tego zderzaka i bez "naciągania" prawdpodobnie się nie obejdzie.
Kilka lat temu miałem bliskie spotkanie z drzewem w lesie przy cofaniu (nie wiadomo skąd wyrosło w martwym polu po lewej stronie). Prędkość nie duża, pochyłe drzewo, zbita szyba (kombi), uszkodzona klapa i przesunięty zderzak o około 4cm, o dziwo nie uszkodzony, nie było potrzeby wymieniać, ale trzeba było naciągać zharmonijkowane blachy/mocowanie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marjuszCzy montując zderzak po lifcie do Octavi przed liftem listwy pod lampy będą pasowały ze starszej czy trzeba mieć te listwy po lifcie? /lampy zostawiam stare.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
Komentarz