http://www.skodaczesci.pl/oferta/czesc.php?id=718 nie wiem jak jest w twoim :?:

druga proba wogole raz cos tam pod masko ledwie sie poruszy i cisza
3 godz potem z kabli odpalilem , postal 10 min na wolnych obrotach i zgasilem, dzis rano odpalam i to samo niechce odpalic, patrzylem akumulatror :/ orginalny vw , i brudny - choroba czyzby wymiana na nowy.
k
kkolega powiedzial zebym sprawdzil poziom wody w srodku, no i pod prostownik zebym postawil na calo noc , i zobaczyl potem jak dziala :?:
a mowil ze calo noc powinno sie ladowac - co do tego elektrolitu to moj aku to 12v 80 ah 380 A DIN 640A/EN/SAE fabryczny VW z 2004 roku, a elektrolitu niesprawdzalem bo niemam jakmale dzwonilem do braciaka mowil ze jak pusto w akumulatorze to mi moze pierd...noc przez calo noc ladujoc,najgorsze ze niekupie nigdzie do poniedzialku albo nawet do srody nowego bo dlugi weekend :/ - pozostaej mi zlozyc rece i prosic boga o wybaczenie :cry:
choroba hmm no jak mus to mus, dlugi weekend bo nie jestem w polsce - dodam ze opieprze swojego mechanika na poczotku marca sprawdzal caly samochod :evil: i mowil ze akumulator dobry cos tam dotknol jakim miernikiem :twisted: i ze akumulator wporzodku poziom elekrtolitu

Komentarz