piotrek_os, jeśli chodzi o ten element co jest przy klamce i sterowanie lusterek jest to da radę wyjąć, musisz lekko podważyć od strony klamki i on odskoczy bo jest na zatrzaski
Problem ze skrzynia DRY
Zwiń
X
-
Re: Problem ze skrzynia DRY
Słcuhaj a jesteś pewny że to na bank skrzynia ktoś ci to zdiagnozował?? Bo skrzynia najczęściej nie szumi a huczy lub zgrzyta coś w niej. Jeżeli jesteś pewny że to na bank skrzynia to jest kilkunastu profesjonalnych sprzedwców skrzyń na allegro i bez problemu dobiorą ci skrzynię do auta, nawet mogą ci dać gwarancję. Podasz im numer skrzyni i kod silnika wszystko raczej będą wiedzieć.Skode już mam, musze jeszcze kupić kapelusz
Komentarz
-
-
na bank skrzynia,a co moze byc innego juz tak mam dluzszy czas jakies 30 tys km.Mam nowe sprzeglo, no i nalatane jakies 240 tys.Przy wspomnianych predkosciach przenoszone sa bardzo nieprzyjemne buczenia z ukladu napedowego.Jak zwalniam na biego tez buczy jak na luzie ok.Opony zmieniane i tak samo,lozyska napewno nie.I tak pozostala tylko nieszczesna skrzynia.Tylko nie wiem czy naprwaiac i wiedziec co mam czy szukac jakiegos innego zamiennika do mojejSkoda na codzien,renault trafic 2008 tdci do pracy.
Komentarz
-
-
Mi zafirze padły łożyska w skrzyni, zaprowadziłem do zaprzyjaźnionego mechanika który rozebrał skrzynię i stwierdził iż słabe są tylko łożyska reszta jest jak nowe, więc nie było sensu wymieniać skrzyni na drugą, tobie tez to samo radze bo po co sie pchac w koszta. A jak się okaże że wałki lub tryby sa dojechane to raczej nie ma sensu regenerować tylko kupić drugą skrzynie, ale dołożcyć pare zł i kupić pewnego sprzedawcy z gwarancją.Skode już mam, musze jeszcze kupić kapelusz
Komentarz
-
Komentarz