kiddo,
jest nielegalne i nazywa się ELSA, ale jak chcesz zaryzykować to możesz łatwo wygoglować to na chomiku.
jest nielegalne i nazywa się ELSA, ale jak chcesz zaryzykować to możesz łatwo wygoglować to na chomiku.
). Może faktycznie serwo się chrzani? Moje leży sobie ciągle w piwnicy i czeka, aż mi się zachce je zamontować - po prostu po wymianie vacupompy problemy ustały. W serwie hamulcowym jest właśnie membrana, która może u Ciebie jest już trochę wymęczona, stąd syczenie?
. Fryta, wydaje mi się, że gdyby to był wężyk to objaw byłby z goła inny. Mianowicie syczenie powinno być słychać w komorze silnika (bo tam ten wężyk się znajduje) a nie w kabinie. Dodatkowo pedał hamulca byłby twardy (brak wspomagania) - choć po namyśle twierdze, że ten objaw powinien występować w obu przypadkach, u mnie tak nie jest co jest dosyć dziwne. Powiem więcej, wygląda jakby wspomaganie się wzmocniło bo mam wrażenie, że teraz szybciej wciąga pedał. Oczywiście, za Twoją radą, wężyk sprawdzę bo mnie kieszeń nie swędzi 
Komentarz