do elektrykow

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kluscjusz
    Classic
    • 2012
    • 7

do elektrykow

Zamieszczone przez piotrek_gdy
    2,4 trudno dostać
    Nawet niedaleko masz

Ta jeździła po moim osiedlu i stoi w komisie 6 bloków dalej. Dłubnięta przez MR Motors i strasznie miała okopcony tył zawsze
  • bari76
    Drive
    • 2011
    • 49

do elektrykow

pojawia sie w mojej czesi o1 problemik zapala sie i gasnie lampka otwartych drzwi z tego co wiem czujniki sa wbudowane w zamki czy ktos wie jaki kolor kabla trzeba przeciac bo chce w szereg czujnika wpiac czujnik kontaktronowy i zamatowac go niezaleznie od zamka.Nie usmiecha mi sie bowiem kupowac nowego zamka a ta metode juz testowalem w oplu vektrze z 2007r. i spisuje sie wybornie jesli nikt nie mial tego problemu to bedel musial szukac miernikiem zajmie to troszke czasu jesli ktos to mial i zna kolory kabli dochodzacych do czujnika :? to prosze o podpowied
    bari

Komentarz

• phoneman
      RS
      • 2008
      • 3376
      • Octavia I (1U2)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Po co tak robic skoro:

Można tak
      .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• bari76
        Drive
        • 2011
        • 49

robutka perfekto ale mi chodzi o to by nie bawic sie z wyciaganiem zamka i jego rozbieraniem wpinam poprostu wylacznik kontaktronowy w obieg starego i po sprawie chodzi mi o kolory kabli dochodzacych do zamka jesli do tego dojdzie to poprostu przetne kabel zizoluje i po problemie to auto ma 10 lat i nie mysle sie z nim za dardzo cackac a mrugajaca kontrolka mnie denerwuje
        bari

Komentarz

• phoneman
          RS
          • 2008
          • 3376
          • Octavia I (1U2)
          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

bari76, Tylko że to nie jest związane tylko z lampką. Ale też zamkiem centralnym Nie pamiętam jakie kolory ale mikro wyłącznik ma biały i czerwony
          .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• bari76
            Drive
            • 2011
            • 49

dostales punkta za pomoc do centralnego sa inne kable wszystkich powinno wedle logiki byc 4 lub 3jak maja wspulna mase jesli wylacznik jest mechaniczny to jesli kontrolka swieci nie zamkniesz auta wystarczy przerwac obwod i wszystko dziala nic nowego nie wymyslili tylko sklejili w jedna kupe by wiecej kosztowalo przy wymianie ale POLAK POTRAFI narka dzieki
            bari

Komentarz

Pracuję...