do elektrykow
Zwiń
X
-
do elektrykow
pojawia sie w mojej czesi o1 problemik zapala sie i gasnie lampka otwartych drzwi z tego co wiem czujniki sa wbudowane w zamki czy ktos wie jaki kolor kabla trzeba przeciac bo chce w szereg czujnika wpiac czujnik kontaktronowy i zamatowac go niezaleznie od zamka.Nie usmiecha mi sie bowiem kupowac nowego zamka a ta metode juz testowalem w oplu vektrze z 2007r. i spisuje sie wybornie jesli nikt nie mial tego problemu to bedel musial szukac miernikiem zajmie to troszke czasu jesli ktos to mial i zna kolory kabli dochodzacych do czujnika :? to prosze o podpowiedbari
-
-
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
robutka perfekto ale mi chodzi o to by nie bawic sie z wyciaganiem zamka i jego rozbieraniem wpinam poprostu wylacznik kontaktronowy w obieg starego i po sprawie chodzi mi o kolory kabli dochodzacych do zamka jesli do tego dojdzie to poprostu przetne kabel zizoluje i po problemie to auto ma 10 lat i nie mysle sie z nim za dardzo cackac a mrugajaca kontrolka mnie denerwujebari
Komentarz
-
-
bari76, Tylko że to nie jest związane tylko z lampką. Ale też zamkiem centralnymNie pamiętam jakie kolory ale mikro wyłącznik ma biały i czerwony
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
dostales punkta za pomoc do centralnego sa inne kable wszystkich powinno wedle logiki byc 4 lub 3jak maja wspulna mase jesli wylacznik jest mechaniczny to jesli kontrolka swieci nie zamkniesz auta wystarczy przerwac obwod i wszystko dziala nic nowego nie wymyslili tylko sklejili w jedna kupe by wiecej kosztowalo przy wymianie ale POLAK POTRAFI narka dziekibari
Komentarz
-
Komentarz