hotrain, pozdrowienia Twoja O2 stała wczoraj wieczorem na parkingu Galerii Rembielińskiej - zaparkowałem parę miejsc dalej. Fajne felgi
Gniazdo zapalniczki
Zwiń
X
-
Gniazdo zapalniczki
Witam.
Od 3 m-cy mam octavie I tour i wszystko jest git (1,8T) poza jedną rzeczą w sumie dość istotną-nie mam prądu w gnieździe zapalniczki. W sprawie tego auta jestem zupełnie lewy więc czekam na wszelkiego rodzaju porady jak samodzielnie zdiagnozować usterkę i ją naprawić. Nie jestem Mac Gywerem ale po ewentualnych wsazówkach myślę że wspólnymi siłami uda nam się coś zaradzić ;-) Pozdraiwam
-
-
Miernik w dłoń i do roboty :lol:
Zobacz czy kable się nie zwarły, sprawdź bezpieczniki, rozbierz tunel i obejrzyj kable.
Tak na szybko to bym sam sprawdzał.Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez przemekjureknie mam prądu w gnieździe zapalniczki.
Jak znam życie masz włączoną blokadę tylnych szyb (taka blokada dziecięca), która znajduję się tam gdzie sterownie elektrycznymi szybami u kierowcy. Gdy ja wyłączysz, prąd w zapalniczce powinien się pojawić.
P.S. Sam na początku przygody z O1 się na tym naciąłem.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Kolega sprawdzal na zaplonie czy bez wlaczonego zaplonu?Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Emulator czujnika poziomu oleju G266
Napraw sterowników AIRBAG
Komentarz
-
Komentarz