Zamieszczone przez ahmed799
Problem przy przyspieszaniu
Zwiń
X
-
robekcool, na razie się do stolicy nie wybieram , ale będę pamiętał . jakbyś miał jakieś problemy/interesy to 601923053.
przy okazji dodam że na forum pojawiło się masę domowych/internetowych mechaników którzy nie maja o niczym pojęcia , wszystko znają ze słyszenia i opowiadają ludziom bajki byle by jeszcze jednogo posta napisać , bo chyba o to w tym chodzi :niewiem . z prostego tematu na 2 odpowiedzi tworzy sie rzeka i co post to inna teoria. zaczyna mnie to wkurzać powoli...
wiem , wiem , od tego jest forum... :twisted:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwrobekcool, na razie się do stolicy nie wybieram , ale będę pamiętał . jakbyś miał jakieś problemy/interesy to 601923053.
przy okazji dodam że na forum pojawiło się masę domowych/internetowych mechaników którzy nie maja o niczym pojęcia , wszystko znają ze słyszenia i opowiadają ludziom bajki byle by jeszcze jednogo posta napisać , bo chyba o to w tym chodzi :niewiem . z prostego tematu na 2 odpowiedzi tworzy sie rzeka i co post to inna teoria. zaczyna mnie to wkurzać powoli...
wiem , wiem , od tego jest forum... :twisted:Skoda Octavia II 2.0TDI 16V BKD v. Elegance.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jefryZamieszczone przez leszekmwrobekcool, na razie się do stolicy nie wybieram , ale będę pamiętał . jakbyś miał jakieś problemy/interesy to 601923053.
wiem , wiem , od tego jest forum... :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jefryleszekmw napisał/a:
robekcool, na razie się do stolicy nie wybieram , ale będę pamiętał . jakbyś miał jakieś problemy/interesy to 601923053.
wiem , wiem , od tego jest forum... :twisted:.
spokojnie 3 wdechy i wydechy dzisiaj czwartek jeszcze dzień i weekend
a tak na serio to chodzi mi oto że ktoś tam coś chlapnie a inny to podchwytuje i potem się okazuje ze to zupełnie coś innego a przede wszysytkim bardzo oczywistego dla średnio rozgarniętego ale prawdziwego mechanika. oczywiście mnie rozumiesz mam nadzieję
a o tym że żeby znaleźć jakąś wartościową informację trzeba spędzić przy kompie 5 godzin a ia tak w końcu rzuca się to wszystko w piździec.. :evil:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
heheh nie unikaj prac porządkowych w domu bo żona będzie zła :diabelski_usmiech
pewnie że rozumiem. Ja forum traktuje jako pomoc w rozwiązywaniu problemów, szukam rozwiazań. Przykład - coś mi chrobotało w trakcie sprzęg lania / ro sprzęg-lania Jak sam widzisz jeden kolega z forum powiedział że to dwu mas inny że łożysko oporowe a tutaj okazało się że jedna cholerna blaszka. Ale jadać do mechaniora - podsuwałem pomysły lub zadawałem pytania czy to może być to. Żeby naprowadzić na może dobry trop. Co do dobrych rad to narazie ja nie narzekam owszem "najePPPaĆĆĆ" sie szukając to prawda, ale zawsze jakąś perełkę się znajdzie.
Podzielam zdanie że jak nie mam pojęcia to się w danym temacie nie odzywam, ale jak już wiem i coś jest podobnego do problemu z którym się już ja zmierzyłem i mam efekt tego w postaci rozwiązanego problemu to staram się podsunąć moje rozwiązanie, które a "nóż widelec" pomoże i zaoszczędzi czas użytkownikowi. Może to irytować ale po to jest wg. mnie forum ( oczywiście z dość racjonalną wymianą zdań ) żeby sobie pomagać.
Dla jednego który jest laikiem odpowiedz może być satysfakcjonująca, dla starego wygi może być tak trywialna że szkoda gadać... po to też jest funkcja szukaj, która wg. mnie działa poprawnie ale jak juz wyżej wspomniałem i sam napisaleś trzeba troche tego gówna przerzucić żeby znaleźć satysfakcjonującą odpowiedz / rozwiązanie. Wielu z nas chce samemu też pogrzebać i zrobić coś własnym sumptem. I wychodze z założenia że jak sie zrobi samemu to wtedy i ma sie satysfakcje i podnosi się swój expirence w budowie samochodu i rozwiązywaniu problemów. Oczywiście wykluczam osoby, które mają dwie lewe ręce
alem się rozpisał
Skoda Octavia II 2.0TDI 16V BKD v. Elegance.
Komentarz
-
Komentarz