Zamieszczone przez leszekmw
Ja mam sterownik Bordnetz 3C0 937 049 AJ, ale każdy 30 Bytowy obsłuży dzienne w halogenach. Podłącz auto pod VCDSa i Ci się wyświetli jaki masz sterownik
a te dokładane ledy to dla mnie taki obciach i gadżet dla 60-latków, którzy zakładają takie coś w swoich starych passatach z lat 80, bo uważają, że auto modnie wygląda i oszczędzają żarówki... Dla mnie ledy jak już to tylko oryginalne w lampach fabrycznych. Skoda Octavia RS i takie dokładane ledy to

mam pytanie a dokladnie rok temu piaskarka tak niefortunnie sypala zimo piasek ze odpryski piasku zniszczyly mi drzwi lewe tyl i nadkole - znajomy mowil zebym to zostawil rdzy niebedzie a moze ktos mnie walnie no i stalo sie pol roku temu walnął mnie dziadek tylko ze uszkodzil mi lusterko oboje drzwi i nadkole z "prawej" strony :cry: , z dziadkeim sie dogadalem i pojechalem do jego ubezpieczyciela tam po papierkowej robiecie jego ubezpieczyciel przeslal mi pieniozki - samochodu nierobilem gdyz jak mi doradzil znajomy rdzy niebedzie a moze ktos jeszcze walnie :| nadodatek dzis kamien walnol mi w przednia szybe ,szyba pekla tzn jest cala ale widac miejsce uderzenia kamienia i boje sie ze mi eksploduje
moje pytanie czy moge te wszystkie alementy zrobic w ramach ubezpieczenia - a mam caly pakiet ??? bo jak tak dalej bedzie to mi kola same zostano
Komentarz