kudłaty78, mam przesyłkę dla Ciebie a pod GO Sport-em nie ma problemu żebym się pojawił
[O1] Przerywacz migaczy oraz problem z radiem
Zwiń
X
-
[O1] Przerywacz migaczy oraz problem z radiem
Witam,
mam dwa problemy:
1. Przerywacz migaczy "cyka" bez powodu, ale światła nie mrugają.
Dzieje się to w różnych sytuacjach (nie ma reguły), czasem "cyknie" raz, czasem kilka razy a czasem "na.. tentegowywuje" ciągle przez kilkadziesiąt sekund i do tego bardzo szybko (dużo szybciej niż normalnie migacze pracują). Czasem jeździłem i ani razu nie "cyknął" a czasem od razu jak włączałem zapłon to już dawał o sobie znać.
Wymieniłem przerywacz, ale czasem mu się zdarzy "cyknąć" raz czy dwa. No i dzieje się to bardzo sporadycznie. Co nie zmienia faktu, że to chyba nie do końca to.
2. Antena (seryjna) bardzo słabo zbiera i szybko gubi stacje. Poza miastem mogę wyłączyć radio albo słuchać "Rydzykantów" (tak, RadioMaryja zawsze złapie...).
Byłem u mechanika i w VAGu pojawia się taki błąd:
Zamieszczone przez VAG00856 - antena - zwarcie :
1. uszkodzony przewód antenowy
2. przewód antenowy nie podłączony
3. uszkodzona antena
-
-
Zamieszczone przez rogoszPrzerywacz migaczy "cyka" bez powodu, ale światła nie mrugają.
Dzieje się to w różnych sytuacjach (nie ma reguły), czasem "cyknie" raz, czasem kilka razy a czasem "na.. tentegowywuje" ciągle przez kilkadziesiąt sekund i do tego bardzo szybko (dużo szybciej niż normalnie migacze pracują). Czasem jeździłem i ani razu nie "cyknął" a czasem od razu jak włączałem zapłon to już dawał o sobie znać.
Zamieszczone przez rogoszAntena (seryjna) bardzo słabo zbiera i szybko gubi stacje. Poza miastem mogę wyłączyć radio albo słuchać "Rydzykantów" (tak, RadioMaryja zawsze złapie...).pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadotak miałem - wymiana manetki i po problemie.
Tylko pewnie manetka z tempomatem sporo kosztuje :/
Zamieszczone przez ruwadoAle za jakiś czas padła mi głowica RDS w radyjku. Nie wyświetlał nazw stacji, wykonawców, nie zmieniał automatycznie częstotliwości.
Mam inne radio (nie fabryczne, jakiegoś Panasonic'a) to może na nim spróbuję.
Komentarz
-
Komentarz