kolega z tej octavii był dobry :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
temperatura i wentylator od chlodnicy
Zwiń
X
-
temperatura i wentylator od chlodnicy
WITAM SERDECZNIE MAM OCTAVIE II FL 1,6 MPI KWIECIEN 2011 I MAM PROBLEM Z WIATRAKIEM OD CHODNICY. NA POCZĄTKU CHCIALEM SIĘ ZAPYTAĆ CZY WASZE SKODOLOTY SZYBKO ŁAPIĄ TEMPERATURĘ 90STOPNI ORAZ CZY CZĘSTO WŁĄCZA WAM SIĘ TEN WIATRAK. U MNIE CZASAMI NA ZIMNYM SILNIKU (AUTO NIE JEZDZONE 2 DNI I NIE UZYWANA KLIMA) 2 SEKUNDY PO ROZRUCHU WŁĄCZA SIĘ WIATRAK, PO WYŁĄCZENIU SILNIKA I PONOWNYM ROZRUCHU JUZ SIĘ NIE WŁĄCZA, NASTĘPNIE PO OKOLO 1KM SILNIK JUZ MA TEMPERATURĘ 90STOPNI I NA TRASIE 20 KM (W NIE NAJGORĘTRZE DNI) WIATRAK POTRAFI DZIAŁAĆ PÓŁ TRASY, NASTĘPNIE PO WYŁĄCZENIU SAMOCHODU (NAWET PO DŁUŻSZEJ JEZDZIE GDY SILNIK NAPEWNO JEST DOGRZANY) WIATRAK PO 2 SEKUNDACH WYŁĄCZA SIĘ GDZIE WYDAJE MI SIĘ ŻE POWINIEN CHODZIĆ O WIELE DŁUŻEJ. CZY TO JEST NORMALNE? AUTO JEST NA GWARANCJI, BYLEM JUZ 2 RAZY W SERWISNIE, POWIEDZILI ZE WYMIENILI 2 CZUJNIKI ALE DALEJ DZIEJE SIE TO SAMO. POZDRAWIAM.
-
-
Zamieszczone przez tygrysss1987przepraszam za tego capslocka ale nie wiedzilem ze sie o to denerwują ;-) pewnie bede jezdzil do usranej smierci bo tam same patałachy są ;-)Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
tak mam ale wlasnie tamte mają najgorszą opinię.
[ Dodano: Czw 29 Wrz, 11 23:07 ]
zostawilem auto a Aso 3x dzwonili dzisiaj ze jakis tam kabelek trzymał sie na wlosku i że to była przyczyna ;-) na szczescie nie zwalili winy na gryzonie tylko ze mogl on zostac przerwany podczas montażu wiec zalutowali i zaizolowali w ramach gwarancji. zobaczymy czy usterka ustąpi ;-)
Komentarz
-
Komentarz